Vande Capelle BVBA

Contactgegevens Vande Capelle BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vande Capelle BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vande Capelle BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellestraat 114; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 48 89 92 (+32-051 48 89 92) 051 48 89 92 (+32-051 48 89 92)

Fax (fax): 051 48 52 85 (+32-051 48 52 85) 051 48 52 85 (+32-051 48 52 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vande Capelle BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vande Capelle BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vande Capelle BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vande Capelle BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vande Capelle BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vande Capelle BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vande Capelle BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vande Capelle BVBA
Products information Vande Capelle BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02096984863
Ondernemingsnummer: 4112701416
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Furniture - Office

Product categorie (product category): Furniture - Collectivities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vande Capelle BVBA
(Get full report from official database of BE for Vande Capelle BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vande Capelle BVBA
Addition kinds of activities for Vande Capelle BVBA

376100. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
12310101. Voorbereidingsplanten, antraciet | Preparation plants, anthracite
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
30890310. Goten (glasvezel versterkte), glasvezel of kunststof | Gutters (glass fiber reinforced), fiberglass or plastics
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership
94510402. Administratie van veteranen, staatsregering | Administration of veterans' affairs, state government

Werken bij Vande Capelle BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vande Capelle BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vande Capelle BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vande Capelle BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Vande Capelle BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vande Capelle BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vande Capelle BVBA. Laat een reactie achter voor Vande Capelle BVBA. Vande Capelle BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vande Capelle BVBA. Leave a respond for Vande Capelle BVBA. Vande Capelle BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vande Capelle BVBA op de google maps. Adres en contacten Vande Capelle BVBA
Location of Vande Capelle BVBA on the google maps. Address and contacts of Vande Capelle BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vande Capelle BVBA Vande Capelle BVBA: GEEROMS MAKELAARSKANTOOR BVBA | SUZY | E.F.L. ST.PAUL | OPTIEK WITHOFS | ROLAND SYNNESAEL

Other related companies as Vande Capelle BVBA: GEEROMS MAKELAARSKANTOOR BVBA | SUZY | E.F.L. ST.PAUL | OPTIEK WITHOFS | ROLAND SYNNESAEL

Vande Capelle BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vande Capelle BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02096984863. Het bedrijf Vande Capelle BVBA bevindt zich op het adres: Kapellestraat 114; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Collectivities. Lijst met producten zijn Furniture - Office.
De hoofdactiviteit van Vande Capelle BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vande Capelle BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vande Capelle BVBA, openstaande posities, locatie van Vande Capelle BVBA op de kaart.

Vande Capelle BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vande Capelle BVBA, company assigned to the tax number BE02096984863. The company Vande Capelle BVBA is located at the address: Kapellestraat 114; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Collectivities. List of products are Furniture - Office.
The main activity of Vande Capelle BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vande Capelle BVBA is not available. You also can look at reviews of Vande Capelle BVBA, open positions, location of Vande Capelle BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vande Capelle BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vande Capelle BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vande Capelle BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vande Capelle BVBA, employees, financial statistics.