FLEMILE SANGLIER SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLEMILE SANGLIER SA
Private companiesCoal Mining • FLEMILE SANGLIER SA

Contactgegevens FLEMILE SANGLIER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEMILE SANGLIER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEMILE SANGLIER SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Station De La Sambre 6 6032 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-29-75-85 32-71-29-75-85

Fax (fax): 32-71-47-15-94 32-71-47-15-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEMILE SANGLIER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEMILE SANGLIER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEMILE SANGLIER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEMILE SANGLIER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEMILE SANGLIER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEMILE SANGLIER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEMILE SANGLIER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEMILE SANGLIER SA
Products information FLEMILE SANGLIER SA

BTW identificatienummer (tax): BE02025024414
Ondernemingsnummer: 5704071044
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLEMILE SANGLIER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paper - collection and recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEMILE SANGLIER SA
(Get full report from official database of BE for FLEMILE SANGLIER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEMILE SANGLIER SA
Addition kinds of activities for FLEMILE SANGLIER SA

226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
32290105. Kookgereedschap, glas of glaskeramiek | Cooking utensils, glass or glass ceramic
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
52119904. Counter tops | Counter tops

Werken bij FLEMILE SANGLIER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEMILE SANGLIER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEMILE SANGLIER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEMILE SANGLIER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van FLEMILE SANGLIER SA in sociale netwerken
Look for responds of FLEMILE SANGLIER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEMILE SANGLIER SA. Laat een reactie achter voor FLEMILE SANGLIER SA. FLEMILE SANGLIER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEMILE SANGLIER SA. Leave a respond for FLEMILE SANGLIER SA. FLEMILE SANGLIER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEMILE SANGLIER SA op de google maps. Adres en contacten FLEMILE SANGLIER SA
Location of FLEMILE SANGLIER SA on the google maps. Address and contacts of FLEMILE SANGLIER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEMILE SANGLIER SA FLEMILE SANGLIER SA: FLKETRACO NV | DE WILDEMAN | DEN MOOR | Corine | MAISON DU CUIR

Other related companies as FLEMILE SANGLIER SA: FLKETRACO NV | DE WILDEMAN | DEN MOOR | Corine | MAISON DU CUIR

FLEMILE SANGLIER SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEMILE SANGLIER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02025024414. Het bedrijf FLEMILE SANGLIER SA bevindt zich op het adres: Station De La Sambre 6 6032 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paper - collection and recycling. Producten gemaakt in FLEMILE SANGLIER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEMILE SANGLIER SA is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEMILE SANGLIER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEMILE SANGLIER SA, openstaande posities, locatie van FLEMILE SANGLIER SA op de kaart.

FLEMILE SANGLIER SA is a company, that was registered 2011 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLEMILE SANGLIER SA, company assigned to the tax number BE02025024414. The company FLEMILE SANGLIER SA is located at the address: Station De La Sambre 6 6032 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paper - collection and recycling. Products created in FLEMILE SANGLIER SA were not found.
The main activity of FLEMILE SANGLIER SA is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEMILE SANGLIER SA is not available. You also can look at reviews of FLEMILE SANGLIER SA, open positions, location of FLEMILE SANGLIER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEMILE SANGLIER SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEMILE SANGLIER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEMILE SANGLIER SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEMILE SANGLIER SA, employees, financial statistics.