De Block-Heyninck BVBA

Contactgegevens De Block-Heyninck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Block-Heyninck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Block-Heyninck BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 102; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), België

Telefoon (phone): 03 776 62 25 (+32-03 776 62 25) 03 776 62 25 (+32-03 776 62 25)

Fax (fax): 03 778 18 69 (+32-03 778 18 69) 03 778 18 69 (+32-03 778 18 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Block-Heyninck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Block-Heyninck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Block-Heyninck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Block-Heyninck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Block-Heyninck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Block-Heyninck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Block-Heyninck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Block-Heyninck BVBA
Products information De Block-Heyninck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06693389892
Ondernemingsnummer: 4076171875
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Fuel oils; Lubricating compounds; Fuels

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Block-Heyninck BVBA
(Get full report from official database of BE for De Block-Heyninck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Block-Heyninck BVBA
Addition kinds of activities for De Block-Heyninck BVBA

254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
29920000. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
32810204. Urnen, gesneden steen | Urns, cut stone
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers

Werken bij De Block-Heyninck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Block-Heyninck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Block-Heyninck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Block-Heyninck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

Zoek naar antwoorden van De Block-Heyninck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Block-Heyninck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Block-Heyninck BVBA. Laat een reactie achter voor De Block-Heyninck BVBA. De Block-Heyninck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Block-Heyninck BVBA. Leave a respond for De Block-Heyninck BVBA. De Block-Heyninck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Block-Heyninck BVBA op de google maps. Adres en contacten De Block-Heyninck BVBA
Location of De Block-Heyninck BVBA on the google maps. Address and contacts of De Block-Heyninck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Block-Heyninck BVBA De Block-Heyninck BVBA: FLGRAPHICOMP NV | PATRICK LOUIS | INTER BةTON | GEERT VAN GIJSEGHEM | Polymar

Other related companies as De Block-Heyninck BVBA: FLGRAPHICOMP NV | PATRICK LOUIS | INTER BةTON | GEERT VAN GIJSEGHEM | Polymar

De Block-Heyninck BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Block-Heyninck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06693389892. Het bedrijf De Block-Heyninck BVBA bevindt zich op het adres: Zandstraat 102; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 123,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Service stations. Lijst met producten zijn Fuel oils; Lubricating compounds; Fuels.
De hoofdactiviteit van De Block-Heyninck BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Block-Heyninck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Block-Heyninck BVBA, openstaande posities, locatie van De Block-Heyninck BVBA op de kaart.

De Block-Heyninck BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Block-Heyninck BVBA, company assigned to the tax number BE06693389892. The company De Block-Heyninck BVBA is located at the address: Zandstraat 102; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 123,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Service stations. List of products are Fuel oils; Lubricating compounds; Fuels.
The main activity of De Block-Heyninck BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Block-Heyninck BVBA is not available. You also can look at reviews of De Block-Heyninck BVBA, open positions, location of De Block-Heyninck BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Block-Heyninck BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Block-Heyninck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Block-Heyninck BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Block-Heyninck BVBA, employees, financial statistics.