Polymar

Contactgegevens Polymar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polymar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polymar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Industriel; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 13 98 (+32-067 21 13 98) 067 21 13 98 (+32-067 21 13 98)

Fax (fax): 067 22 03 25 (+32-067 22 03 25) 067 22 03 25 (+32-067 22 03 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polymar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polymar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polymar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polymar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polymar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polymar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polymar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polymar
Products information Polymar

BTW identificatienummer (tax): BE03811126708
Ondernemingsnummer: 7014465332
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 555,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Plastics - Industrial

Product categorie (product category): Plastics - Building industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polymar
(Get full report from official database of BE for Polymar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polymar
Addition kinds of activities for Polymar

222109. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
20920000. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
22610000. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
65310104. Makelaar, commercieel | Real estate agent, commercial

Werken bij Polymar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polymar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polymar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polymar. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

    Regio: VOLLEZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van Polymar in sociale netwerken
Look for responds of Polymar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polymar. Laat een reactie achter voor Polymar. Polymar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polymar. Leave a respond for Polymar. Polymar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polymar op de google maps. Adres en contacten Polymar
Location of Polymar on the google maps. Address and contacts of Polymar

Andere gerelateerde bedrijven als come Polymar Polymar: Stroobants R | Fama | FIL & MAILLE | GUIDO DE NOCKER | LINIA

Other related companies as Polymar: Stroobants R | Fama | FIL & MAILLE | GUIDO DE NOCKER | LINIA

Polymar is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Polymar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03811126708. Het bedrijf Polymar bevindt zich op het adres: Zoning Industriel; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 555,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - Building industry. Lijst met producten zijn Plastics - Industrial.
De hoofdactiviteit van Polymar is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polymar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polymar, openstaande posities, locatie van Polymar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Polymar is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Polymar, company assigned to the tax number BE03811126708. The company Polymar is located at the address: Zoning Industriel; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 555,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - Building industry. List of products are Plastics - Industrial.
The main activity of Polymar is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Polymar is not available. You also can look at reviews of Polymar, open positions, location of Polymar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polymar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polymar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polymar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polymar, employees, financial statistics.