FLAEOLUS BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLAEOLUS BVBA
Private companiesTobacco Products • FLAEOLUS BVBA

Contactgegevens FLAEOLUS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAEOLUS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAEOLUS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vroentestraat 2b 3290 Diest - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-35-55-70 32-13-35-55-70

Fax (fax): 32-89-35-72-03 32-89-35-72-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAEOLUS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAEOLUS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAEOLUS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAEOLUS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAEOLUS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAEOLUS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAEOLUS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAEOLUS BVBA
Products information FLAEOLUS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04966613769
Ondernemingsnummer: 4820220947
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLAEOLUS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public relations agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAEOLUS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLAEOLUS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAEOLUS BVBA
Addition kinds of activities for FLAEOLUS BVBA

596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
22730300. Kunst pleinen | Art squares
28610202. Extracten, verven of looien: natuurlijk | Extracts, dyeing or tanning: natural
35450321. mandrellen | Mandrels
50990602. Pianos | Pianos
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics

Werken bij FLAEOLUS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAEOLUS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAEOLUS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAEOLUS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van FLAEOLUS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLAEOLUS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAEOLUS BVBA. Laat een reactie achter voor FLAEOLUS BVBA. FLAEOLUS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAEOLUS BVBA. Leave a respond for FLAEOLUS BVBA. FLAEOLUS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAEOLUS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLAEOLUS BVBA
Location of FLAEOLUS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLAEOLUS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAEOLUS BVBA FLAEOLUS BVBA: Ferme de Tolifaz | Malek-Mansour-Kadjar S | GARAGE WILLY | FRESH FOOD | WILLY LAUWERS

Other related companies as FLAEOLUS BVBA: Ferme de Tolifaz | Malek-Mansour-Kadjar S | GARAGE WILLY | FRESH FOOD | WILLY LAUWERS

FLAEOLUS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAEOLUS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04966613769. Het bedrijf FLAEOLUS BVBA bevindt zich op het adres: Vroentestraat 2b 3290 Diest - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Public relations agencies. Producten gemaakt in FLAEOLUS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAEOLUS BVBA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAEOLUS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAEOLUS BVBA, openstaande posities, locatie van FLAEOLUS BVBA op de kaart.

FLAEOLUS BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAEOLUS BVBA, company assigned to the tax number BE04966613769. The company FLAEOLUS BVBA is located at the address: Vroentestraat 2b 3290 Diest - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Public relations agencies. Products created in FLAEOLUS BVBA were not found.
The main activity of FLAEOLUS BVBA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAEOLUS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLAEOLUS BVBA, open positions, location of FLAEOLUS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAEOLUS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAEOLUS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAEOLUS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAEOLUS BVBA, employees, financial statistics.