A & M Trading v.o.f.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • A & M Trading v.o.f.
Private companiesBusiness Services • A & M Trading v.o.f.

Contactgegevens A & M Trading v.o.f.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & M Trading v.o.f.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & M Trading v.o.f.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heirbaan 120; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 21 53 60 (+32-052 21 53 60) 052 21 53 60 (+32-052 21 53 60)

Fax (fax): 052 21 53 60 (+32-052 21 53 60) 052 21 53 60 (+32-052 21 53 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & M Trading v.o.f.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & M Trading v.o.f."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & M Trading v.o.f."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & M Trading v.o.f., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & M Trading v.o.f.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & M Trading v.o.f., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & M Trading v.o.f.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & M Trading v.o.f.
Products information A & M Trading v.o.f.

BTW identificatienummer (tax): BE07520111083
Ondernemingsnummer: 8121887207
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in A & M Trading v.o.f. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & M Trading v.o.f.
(Get full report from official database of BE for A & M Trading v.o.f.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & M Trading v.o.f.
Addition kinds of activities for A & M Trading v.o.f.

24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
33649901. Magnesium en magnesium-base legering sterven gietstukken | Magnesium and magnesium-base alloy die-castings
34849904. Pistolen of pistooldelen, 30 mm. | Pistols or pistol parts, 30 mm. and below
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping
59450100. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies

Werken bij A & M Trading v.o.f.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & M Trading v.o.f.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & M Trading v.o.f.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & M Trading v.o.f.. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van A & M Trading v.o.f. in sociale netwerken
Look for responds of A & M Trading v.o.f. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & M Trading v.o.f.. Laat een reactie achter voor A & M Trading v.o.f.. A & M Trading v.o.f. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & M Trading v.o.f.. Leave a respond for A & M Trading v.o.f.. A & M Trading v.o.f. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & M Trading v.o.f. op de google maps. Adres en contacten A & M Trading v.o.f.
Location of A & M Trading v.o.f. on the google maps. Address and contacts of A & M Trading v.o.f.

Andere gerelateerde bedrijven als come A & M Trading v.o.f. A & M Trading v.o.f.: KATHY DESMET | F. DETHY | SNACK-BAR IL MERENDERO | FREDERIK REARD | ANNE-FRAN?OISE DELWAIDE

Other related companies as A & M Trading v.o.f.: KATHY DESMET | F. DETHY | SNACK-BAR IL MERENDERO | FREDERIK REARD | ANNE-FRAN?OISE DELWAIDE

A & M Trading v.o.f. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & M Trading v.o.f., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07520111083. Het bedrijf A & M Trading v.o.f. bevindt zich op het adres: Heirbaan 120; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in A & M Trading v.o.f. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & M Trading v.o.f. is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & M Trading v.o.f. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & M Trading v.o.f., openstaande posities, locatie van A & M Trading v.o.f. op de kaart.

A & M Trading v.o.f. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & M Trading v.o.f., company assigned to the tax number BE07520111083. The company A & M Trading v.o.f. is located at the address: Heirbaan 120; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Service stations. Products created in A & M Trading v.o.f. were not found.
The main activity of A & M Trading v.o.f. is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A & M Trading v.o.f. is not available. You also can look at reviews of A & M Trading v.o.f., open positions, location of A & M Trading v.o.f. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & M Trading v.o.f., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & M Trading v.o.f., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & M Trading v.o.f., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & M Trading v.o.f., employees, financial statistics.