FUEL TECHNIC BVBA

Contactgegevens FUEL TECHNIC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUEL TECHNIC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUEL TECHNIC BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoetkinstraat 4; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 84 07 48; 0475 70 23 45 (+32-050 84 07 48; 0475 70 23 45) 050 84 07 48; 0475 70 23 45 (+32-050 84 07 48; 0475 70 23 45)

Fax (fax): 050 84 15 57 (+32-050 84 15 57) 050 84 15 57 (+32-050 84 15 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUEL TECHNIC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUEL TECHNIC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUEL TECHNIC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUEL TECHNIC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUEL TECHNIC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUEL TECHNIC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUEL TECHNIC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUEL TECHNIC BVBA
Products information FUEL TECHNIC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03740539550
Ondernemingsnummer: 1361724853
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 455,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FUEL TECHNIC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations - Installations and equipments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUEL TECHNIC BVBA
(Get full report from official database of BE for FUEL TECHNIC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUEL TECHNIC BVBA
Addition kinds of activities for FUEL TECHNIC BVBA

354500. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
73891200. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture

Werken bij FUEL TECHNIC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUEL TECHNIC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUEL TECHNIC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUEL TECHNIC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

Zoek naar antwoorden van FUEL TECHNIC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FUEL TECHNIC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUEL TECHNIC BVBA. Laat een reactie achter voor FUEL TECHNIC BVBA. FUEL TECHNIC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUEL TECHNIC BVBA. Leave a respond for FUEL TECHNIC BVBA. FUEL TECHNIC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUEL TECHNIC BVBA op de google maps. Adres en contacten FUEL TECHNIC BVBA
Location of FUEL TECHNIC BVBA on the google maps. Address and contacts of FUEL TECHNIC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FUEL TECHNIC BVBA FUEL TECHNIC BVBA: KBC | MARELLI TECHNICAL SERVICE | T.C. CHAPS | MUS?E VAN BUUREN | GREGOIRE

Other related companies as FUEL TECHNIC BVBA: KBC | MARELLI TECHNICAL SERVICE | T.C. CHAPS | MUS?E VAN BUUREN | GREGOIRE

FUEL TECHNIC BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUEL TECHNIC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03740539550. Het bedrijf FUEL TECHNIC BVBA bevindt zich op het adres: Zoetkinstraat 4; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 455,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Service stations - Installations and equipments. Producten gemaakt in FUEL TECHNIC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUEL TECHNIC BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUEL TECHNIC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUEL TECHNIC BVBA, openstaande posities, locatie van FUEL TECHNIC BVBA op de kaart.

FUEL TECHNIC BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUEL TECHNIC BVBA, company assigned to the tax number BE03740539550. The company FUEL TECHNIC BVBA is located at the address: Zoetkinstraat 4; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 455,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Service stations - Installations and equipments. Products created in FUEL TECHNIC BVBA were not found.
The main activity of FUEL TECHNIC BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FUEL TECHNIC BVBA is not available. You also can look at reviews of FUEL TECHNIC BVBA, open positions, location of FUEL TECHNIC BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUEL TECHNIC BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUEL TECHNIC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUEL TECHNIC BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUEL TECHNIC BVBA, employees, financial statistics.