Seniorie de Braine-le-Château

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Seniorie de Braine-le-Château
Private companiesReal Estate • Seniorie de Braine-le-Château

Contactgegevens Seniorie de Braine-le-Château: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seniorie de Braine-le-Château: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seniorie de Braine-le-Château

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste Latour 43K; 1440; Braine-le-Château, België

Telefoon (phone): 02 367 15 11 (+32-02 367 15 11) 02 367 15 11 (+32-02 367 15 11)

Fax (fax): 02 367 15 00 (+32-02 367 15 00) 02 367 15 00 (+32-02 367 15 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seniorie de Braine-le-Château: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seniorie de Braine-le-Château"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seniorie de Braine-le-Château"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seniorie de Braine-le-Château, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seniorie de Braine-le-Château. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seniorie de Braine-le-Château, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seniorie de Braine-le-Château. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seniorie de Braine-le-Château
Products information Seniorie de Braine-le-Château

BTW identificatienummer (tax): BE07078735351
Ondernemingsnummer: 5378875732
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Rest homes

Product categorie (product category): Service residences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seniorie de Braine-le-Château
(Get full report from official database of BE for Seniorie de Braine-le-Château)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seniorie de Braine-le-Château
Addition kinds of activities for Seniorie de Braine-le-Château

284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
722199. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
22210704. Twillingen, kunstmatige vezel | Twills, manmade fiber
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
32920600. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
35349901. dumbwaiters | Dumbwaiters
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery
36430103. Lampen en stopcontacten (elektrische bedradingstoestellen) | Lamp sockets and receptacles (electric wiring devices)

Werken bij Seniorie de Braine-le-Château: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seniorie de Braine-le-Château: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seniorie de Braine-le-Château. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seniorie de Braine-le-Château. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Seniorie de Braine-le-Château in sociale netwerken
Look for responds of Seniorie de Braine-le-Château in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seniorie de Braine-le-Château. Laat een reactie achter voor Seniorie de Braine-le-Château. Seniorie de Braine-le-Château bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seniorie de Braine-le-Château. Leave a respond for Seniorie de Braine-le-Château. Seniorie de Braine-le-Château on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seniorie de Braine-le-Château op de google maps. Adres en contacten Seniorie de Braine-le-Château
Location of Seniorie de Braine-le-Château on the google maps. Address and contacts of Seniorie de Braine-le-Château

Andere gerelateerde bedrijven als come Seniorie de Braine-le-Château Seniorie de Braine-le-Château: Chefneux N | MARIE-FRANاOISE DETHY | FLOR HOME | MTS | CREATIVA

Other related companies as Seniorie de Braine-le-Château: Chefneux N | MARIE-FRANاOISE DETHY | FLOR HOME | MTS | CREATIVA

Seniorie de Braine-le-Château is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seniorie de Braine-le-Château, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078735351. Het bedrijf Seniorie de Braine-le-Château bevindt zich op het adres: Rue Auguste Latour 43K; 1440; Braine-le-Château. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Service residences. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van Seniorie de Braine-le-Château is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seniorie de Braine-le-Château is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seniorie de Braine-le-Château, openstaande posities, locatie van Seniorie de Braine-le-Château op de kaart.

Seniorie de Braine-le-Château is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seniorie de Braine-le-Château, company assigned to the tax number BE07078735351. The company Seniorie de Braine-le-Château is located at the address: Rue Auguste Latour 43K; 1440; Braine-le-Château. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Service residences. List of products are Rest homes.
The main activity of Seniorie de Braine-le-Château is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Seniorie de Braine-le-Château is not available. You also can look at reviews of Seniorie de Braine-le-Château, open positions, location of Seniorie de Braine-le-Château on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seniorie de Braine-le-Château, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seniorie de Braine-le-Château, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seniorie de Braine-le-Château, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seniorie de Braine-le-Château, employees, financial statistics.