ENTRAIDE ET SERVICE

Contactgegevens ENTRAIDE ET SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTRAIDE ET SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTRAIDE ET SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Forêt 35; 6970; Tenneville, België

Telefoon (phone): 084 45 53 30 (+32-084 45 53 30) 084 45 53 30 (+32-084 45 53 30)

Fax (fax): 084 45 62 35 (+32-084 45 62 35) 084 45 62 35 (+32-084 45 62 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTRAIDE ET SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTRAIDE ET SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTRAIDE ET SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTRAIDE ET SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTRAIDE ET SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTRAIDE ET SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTRAIDE ET SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTRAIDE ET SERVICE
Products information ENTRAIDE ET SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07667602539
Ondernemingsnummer: 4104461669
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ENTRAIDE ET SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service residences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTRAIDE ET SERVICE
(Get full report from official database of BE for ENTRAIDE ET SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTRAIDE ET SERVICE
Addition kinds of activities for ENTRAIDE ET SERVICE

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
509499. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
35370109. Skiddozen, metaal | Skid boxes, metal
50650207. Openbare adresapparatuur | Public address equipment
50740303. Loodgieterswerk van messingartikelen | Plumbers' brass goods and fittings
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair
82310400. Bibliotheekdiensten | Library services

Werken bij ENTRAIDE ET SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTRAIDE ET SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTRAIDE ET SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTRAIDE ET SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van ENTRAIDE ET SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ENTRAIDE ET SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTRAIDE ET SERVICE. Laat een reactie achter voor ENTRAIDE ET SERVICE. ENTRAIDE ET SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTRAIDE ET SERVICE. Leave a respond for ENTRAIDE ET SERVICE. ENTRAIDE ET SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTRAIDE ET SERVICE op de google maps. Adres en contacten ENTRAIDE ET SERVICE
Location of ENTRAIDE ET SERVICE on the google maps. Address and contacts of ENTRAIDE ET SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTRAIDE ET SERVICE ENTRAIDE ET SERVICE: Sente O | Maeri?n C | CETEX | Den Venetiaen | Emerson & Cuming Microwave Products nv

Other related companies as ENTRAIDE ET SERVICE: Sente O | Maeri?n C | CETEX | Den Venetiaen | Emerson & Cuming Microwave Products nv

ENTRAIDE ET SERVICE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTRAIDE ET SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07667602539. Het bedrijf ENTRAIDE ET SERVICE bevindt zich op het adres: Rue de la Forêt 35; 6970; Tenneville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Service residences. Producten gemaakt in ENTRAIDE ET SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTRAIDE ET SERVICE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTRAIDE ET SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTRAIDE ET SERVICE, openstaande posities, locatie van ENTRAIDE ET SERVICE op de kaart.

ENTRAIDE ET SERVICE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTRAIDE ET SERVICE, company assigned to the tax number BE07667602539. The company ENTRAIDE ET SERVICE is located at the address: Rue de la Forêt 35; 6970; Tenneville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Service residences. Products created in ENTRAIDE ET SERVICE were not found.
The main activity of ENTRAIDE ET SERVICE is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTRAIDE ET SERVICE is not available. You also can look at reviews of ENTRAIDE ET SERVICE, open positions, location of ENTRAIDE ET SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTRAIDE ET SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTRAIDE ET SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTRAIDE ET SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTRAIDE ET SERVICE, employees, financial statistics.