FLMARTENS-ROBBEN BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLMARTENS-ROBBEN BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • FLMARTENS-ROBBEN BVBA

Contactgegevens FLMARTENS-ROBBEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMARTENS-ROBBEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMARTENS-ROBBEN BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Stevoortse Kiezel 466 3512 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-31-22-07 32-11-31-22-07

Fax (fax): 32-11-59-28-18 32-11-59-28-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMARTENS-ROBBEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMARTENS-ROBBEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMARTENS-ROBBEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMARTENS-ROBBEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMARTENS-ROBBEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMARTENS-ROBBEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMARTENS-ROBBEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMARTENS-ROBBEN BVBA
Products information FLMARTENS-ROBBEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09300170898
Ondernemingsnummer: 5306365966
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLMARTENS-ROBBEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cement and additives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMARTENS-ROBBEN BVBA
(Get full report from official database of BE for FLMARTENS-ROBBEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMARTENS-ROBBEN BVBA
Addition kinds of activities for FLMARTENS-ROBBEN BVBA

29990202. Wassen, aardolie: niet geproduceerd in petroleumraffinaderijen | Waxes, petroleum: not produced in petroleum refineries
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
38120603. Elektronisch veld detectie apparaat (luchtvaart) | Electronic field detection apparatus (aeronautical)
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis

Werken bij FLMARTENS-ROBBEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMARTENS-ROBBEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMARTENS-ROBBEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMARTENS-ROBBEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van FLMARTENS-ROBBEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLMARTENS-ROBBEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMARTENS-ROBBEN BVBA. Laat een reactie achter voor FLMARTENS-ROBBEN BVBA. FLMARTENS-ROBBEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMARTENS-ROBBEN BVBA. Leave a respond for FLMARTENS-ROBBEN BVBA. FLMARTENS-ROBBEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMARTENS-ROBBEN BVBA op de google maps. Adres en contacten FLMARTENS-ROBBEN BVBA
Location of FLMARTENS-ROBBEN BVBA on the google maps. Address and contacts of FLMARTENS-ROBBEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMARTENS-ROBBEN BVBA FLMARTENS-ROBBEN BVBA: NV BROUWERIJ MOORTGAT NV | ZIEKENFONDS L.B.C. | Bocken Jan | F. THIRY | Corthouts Annick

Other related companies as FLMARTENS-ROBBEN BVBA: NV BROUWERIJ MOORTGAT NV | ZIEKENFONDS L.B.C. | Bocken Jan | F. THIRY | Corthouts Annick

FLMARTENS-ROBBEN BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMARTENS-ROBBEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09300170898. Het bedrijf FLMARTENS-ROBBEN BVBA bevindt zich op het adres: Stevoortse Kiezel 466 3512 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cement and additives. Producten gemaakt in FLMARTENS-ROBBEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMARTENS-ROBBEN BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMARTENS-ROBBEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMARTENS-ROBBEN BVBA, openstaande posities, locatie van FLMARTENS-ROBBEN BVBA op de kaart.

FLMARTENS-ROBBEN BVBA is a company, that was registered 2005 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLMARTENS-ROBBEN BVBA, company assigned to the tax number BE09300170898. The company FLMARTENS-ROBBEN BVBA is located at the address: Stevoortse Kiezel 466 3512 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cement and additives. Products created in FLMARTENS-ROBBEN BVBA were not found.
The main activity of FLMARTENS-ROBBEN BVBA is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMARTENS-ROBBEN BVBA is not available. You also can look at reviews of FLMARTENS-ROBBEN BVBA, open positions, location of FLMARTENS-ROBBEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMARTENS-ROBBEN BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMARTENS-ROBBEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMARTENS-ROBBEN BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMARTENS-ROBBEN BVBA, employees, financial statistics.