BAEYENS GLASS

Particuliere bedrijvencommunicatie • BAEYENS GLASS
Private companiesCommunications • BAEYENS GLASS

Contactgegevens BAEYENS GLASS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAEYENS GLASS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAEYENS GLASS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUITHAGENHAVEN HAL F 2; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35424805 (+32-35424805) 35424805 (+32-35424805)

Fax (fax): +32 (13) 624-62-34 +32 (13) 624-62-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAEYENS GLASS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAEYENS GLASS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAEYENS GLASS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAEYENS GLASS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAEYENS GLASS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAEYENS GLASS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAEYENS GLASS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAEYENS GLASS
Products information BAEYENS GLASS

BTW identificatienummer (tax): BE06316009521
Ondernemingsnummer: 5757629394
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BAEYENS GLASS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Serres and speciale beglazing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAEYENS GLASS
(Get full report from official database of BE for BAEYENS GLASS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAEYENS GLASS
Addition kinds of activities for BAEYENS GLASS

4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
10610402. Wolframiet mijnbouw | Wolframite mining
31729901. Checkbook covers | Checkbook covers
32290400. Glasvezelproducten | Glass fiber products
32649902. Ferriet- en ferrietdelen | Ferrite and ferrite parts
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
36799913. Tube spacers, mica | Tube spacers, mica
50630303. Besturing en signaaldraad en kabel, inclusief coaxiaal | Control and signal wire and cable, including coaxial

Werken bij BAEYENS GLASS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAEYENS GLASS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAEYENS GLASS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAEYENS GLASS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van BAEYENS GLASS in sociale netwerken
Look for responds of BAEYENS GLASS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAEYENS GLASS. Laat een reactie achter voor BAEYENS GLASS. BAEYENS GLASS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAEYENS GLASS. Leave a respond for BAEYENS GLASS. BAEYENS GLASS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAEYENS GLASS op de google maps. Adres en contacten BAEYENS GLASS
Location of BAEYENS GLASS on the google maps. Address and contacts of BAEYENS GLASS

Andere gerelateerde bedrijven als come BAEYENS GLASS BAEYENS GLASS: ETN. JEF HENDRICKX NV | CARLSON WAGONLIT TRAVEL | FRANS DUERINCK | Meirsschaut C | FA. VAN DEN EYNDE

Other related companies as BAEYENS GLASS: ETN. JEF HENDRICKX NV | CARLSON WAGONLIT TRAVEL | FRANS DUERINCK | Meirsschaut C | FA. VAN DEN EYNDE

BAEYENS GLASS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAEYENS GLASS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06316009521. Het bedrijf BAEYENS GLASS bevindt zich op het adres: LUITHAGENHAVEN HAL F 2; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 140,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Serres and speciale beglazing. Producten gemaakt in BAEYENS GLASS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAEYENS GLASS is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAEYENS GLASS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAEYENS GLASS, openstaande posities, locatie van BAEYENS GLASS op de kaart.

BAEYENS GLASS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAEYENS GLASS, company assigned to the tax number BE06316009521. The company BAEYENS GLASS is located at the address: LUITHAGENHAVEN HAL F 2; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 140,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Serres and speciale beglazing. Products created in BAEYENS GLASS were not found.
The main activity of BAEYENS GLASS is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAEYENS GLASS is not available. You also can look at reviews of BAEYENS GLASS, open positions, location of BAEYENS GLASS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAEYENS GLASS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAEYENS GLASS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAEYENS GLASS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAEYENS GLASS, employees, financial statistics.