FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA
Private companiesPaper and Allied Products • FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA

Contactgegevens FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Route De Baudour 2 7011 Mons - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-39-52-87 32-65-39-52-87

Fax (fax): 32-65-39-52-55 32-65-39-52-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA
Products information FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glass, blown

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA
(Get full report from official database of BE for FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA
Addition kinds of activities for FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
2873. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
34430703. Kabelbakken, metalen plaat | Cable trays, metal plate
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement

Werken bij FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA. Laat een reactie achter voor FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA. FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA. Leave a respond for FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA. FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA op de google maps. Adres en contacten FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA
Location of FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA on the google maps. Address and contacts of FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA: LE RICHMOND | Serena | Arnould C | FERME DU BAC | LA COLOMBE JOYEUSE

Other related companies as FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA: LE RICHMOND | Serena | Arnould C | FERME DU BAC | LA COLOMBE JOYEUSE

FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA bevindt zich op het adres: Route De Baudour 2 7011 Mons - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Glass, blown. Producten gemaakt in FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, openstaande posities, locatie van FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA op de kaart.

FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA is a company, that was registered 2014 in Mons region, Belgium. Full name of company is FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, company assigned to the tax number BE08388580322. The company FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA is located at the address: Route De Baudour 2 7011 Mons - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Glass, blown. Products created in FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA were not found.
The main activity of FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA is not available. You also can look at reviews of FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, open positions, location of FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLA MANUFACTURE DU VERRE SA, employees, financial statistics.