Schuttersveste

Contactgegevens Schuttersveste: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schuttersveste: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schuttersveste

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 34; 3202; Aarschot (Rillaar), België

Telefoon (phone): 016 50 05 01 (+32-016 50 05 01) 016 50 05 01 (+32-016 50 05 01)

Fax (fax): 016 50 05 11 (+32-016 50 05 11) 016 50 05 11 (+32-016 50 05 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schuttersveste: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schuttersveste"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schuttersveste"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schuttersveste, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schuttersveste. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schuttersveste, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schuttersveste. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schuttersveste
Products information Schuttersveste

BTW identificatienummer (tax): BE06325622558
Ondernemingsnummer: 9048858642
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Party planning; Restaurants; Halls - Rental; Taverns

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schuttersveste
(Get full report from official database of BE for Schuttersveste)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schuttersveste
Addition kinds of activities for Schuttersveste

265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
899910. Persoonlijke diensten | Personal services
01759909. Granaatappelboomgaard | Pomegranate orchard
02519902. Capons, het opwekken van | Capons, raising of
25420101. Carrier cases en tafels, mail: behalve hout | Carrier cases and tables, mail: except wood
31449901. Laarzen, doek of leer: vrouwen | Boots, canvas or leather: women's
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
57319905. platenspelers | Phonographs

Werken bij Schuttersveste: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schuttersveste: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schuttersveste. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schuttersveste. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van Schuttersveste in sociale netwerken
Look for responds of Schuttersveste in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schuttersveste. Laat een reactie achter voor Schuttersveste. Schuttersveste bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schuttersveste. Leave a respond for Schuttersveste. Schuttersveste on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schuttersveste op de google maps. Adres en contacten Schuttersveste
Location of Schuttersveste on the google maps. Address and contacts of Schuttersveste

Andere gerelateerde bedrijven als come Schuttersveste Schuttersveste: TIME TO DIVE DUIKCENTRUM | WILLY VANDEVANDEL | Sander | FRANCIS CHAMPAGNE | Van Laeken Ets SPRL

Other related companies as Schuttersveste: TIME TO DIVE DUIKCENTRUM | WILLY VANDEVANDEL | Sander | FRANCIS CHAMPAGNE | Van Laeken Ets SPRL

Schuttersveste is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schuttersveste, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06325622558. Het bedrijf Schuttersveste bevindt zich op het adres: Langestraat 34; 3202; Aarschot (Rillaar). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Party planning; Restaurants; Halls - Rental; Taverns.
De hoofdactiviteit van Schuttersveste is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schuttersveste is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schuttersveste, openstaande posities, locatie van Schuttersveste op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schuttersveste is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schuttersveste, company assigned to the tax number BE06325622558. The company Schuttersveste is located at the address: Langestraat 34; 3202; Aarschot (Rillaar). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Party planning; Restaurants; Halls - Rental; Taverns.
The main activity of Schuttersveste is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Schuttersveste is not available. You also can look at reviews of Schuttersveste, open positions, location of Schuttersveste on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schuttersveste, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schuttersveste, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schuttersveste, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schuttersveste, employees, financial statistics.