Novotel Brugge Zuid

Contactgegevens Novotel Brugge Zuid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Novotel Brugge Zuid: address, phone, fax, email, website, opening hours

Novotel Brugge Zuid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chartreuseweg 20; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 40 21 40 (+32-050 40 21 40) 050 40 21 40 (+32-050 40 21 40)

Fax (fax): 050 40 21 41 (+32-050 40 21 41) 050 40 21 41 (+32-050 40 21 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Novotel Brugge Zuid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Novotel Brugge Zuid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Novotel Brugge Zuid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Novotel Brugge Zuid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Novotel Brugge Zuid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Novotel Brugge Zuid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Novotel Brugge Zuid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Novotel Brugge Zuid
Products information Novotel Brugge Zuid

BTW identificatienummer (tax): BE02371368408
Ondernemingsnummer: 5739501953
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Hotels; Restaurants

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Novotel Brugge Zuid
(Get full report from official database of BE for Novotel Brugge Zuid)

Aanvulling soorten activiteiten voor Novotel Brugge Zuid
Addition kinds of activities for Novotel Brugge Zuid

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
31110101. Bridle leather | Bridle leather
34439910. Missile silo's en componenten, metalen plaat | Missile silos and components, metal plate
38450106. Cystoscopen, electromedical | Cystoscopes, electromedical
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij Novotel Brugge Zuid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Novotel Brugge Zuid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Novotel Brugge Zuid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Novotel Brugge Zuid. Looking for open vacancies in other companies

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Schrijnwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser.  * Takenpakket:  Parket plaatsen Laminaat plaatsen  Gyproc  plaatsen Keukens plaatsen  Plafonds plaatsen 

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van Novotel Brugge Zuid in sociale netwerken
Look for responds of Novotel Brugge Zuid in social networks

Lees alle opmerkingen voor Novotel Brugge Zuid. Laat een reactie achter voor Novotel Brugge Zuid. Novotel Brugge Zuid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Novotel Brugge Zuid. Leave a respond for Novotel Brugge Zuid. Novotel Brugge Zuid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Novotel Brugge Zuid op de google maps. Adres en contacten Novotel Brugge Zuid
Location of Novotel Brugge Zuid on the google maps. Address and contacts of Novotel Brugge Zuid

Andere gerelateerde bedrijven als come Novotel Brugge Zuid Novotel Brugge Zuid: INST.ENSEIGN.SUP.PARAM?D. | FOLLIES | L. FIVEZ | PASCAL PETIT | FRANS GRAULS

Other related companies as Novotel Brugge Zuid: INST.ENSEIGN.SUP.PARAM?D. | FOLLIES | L. FIVEZ | PASCAL PETIT | FRANS GRAULS

Novotel Brugge Zuid is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Novotel Brugge Zuid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371368408. Het bedrijf Novotel Brugge Zuid bevindt zich op het adres: Chartreuseweg 20; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Hotels; Restaurants.
De hoofdactiviteit van Novotel Brugge Zuid is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Novotel Brugge Zuid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Novotel Brugge Zuid, openstaande posities, locatie van Novotel Brugge Zuid op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Novotel Brugge Zuid is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Novotel Brugge Zuid, company assigned to the tax number BE02371368408. The company Novotel Brugge Zuid is located at the address: Chartreuseweg 20; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Hotels; Restaurants.
The main activity of Novotel Brugge Zuid is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Novotel Brugge Zuid is not available. You also can look at reviews of Novotel Brugge Zuid, open positions, location of Novotel Brugge Zuid on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Novotel Brugge Zuid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Novotel Brugge Zuid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Novotel Brugge Zuid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Novotel Brugge Zuid, employees, financial statistics.