FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
Private companiesNational Security and International Affairs • FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

Contactgegevens FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Des Pleades 73 1200 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-78-70-78 32-27-78-70-78

Fax (fax): 32-27-78-70-78 32-27-78-70-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
Products information FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marketing - research

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

449200. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
22739901. Verven en afwerken van tufted tapijten en tapijten | Dyeing and finishing of tufted rugs and carpets
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
35429905. Electroforming machines | Electroforming machines
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven

Werken bij FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. Leave a respond for FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA. FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA
Location of FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: Académie de Danse Classique | Lambert | COIFFURE MARYLIN | B.B.L. LIFE/BBL LIFE | PASCAL MALUMGRE

Other related companies as FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA: Académie de Danse Classique | Lambert | COIFFURE MARYLIN | B.B.L. LIFE/BBL LIFE | PASCAL MALUMGRE

FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Av. Des Pleades 73 1200 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marketing - research. Producten gemaakt in FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA op de kaart.

FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE07165252685. The company FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is located at the address: Av. Des Pleades 73 1200 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marketing - research. Products created in FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, open positions, location of FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA.C. NIELSEN COMPANY BELGIUM SA, employees, financial statistics.