HOTEL NAVARRA NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • HOTEL NAVARRA NV

Contactgegevens HOTEL NAVARRA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL NAVARRA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL NAVARRA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jakobsstraat 41; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 05 61 (+32-050 34 05 61) 050 34 05 61 (+32-050 34 05 61)

Fax (fax): 050 33 67 90 (+32-050 33 67 90) 050 33 67 90 (+32-050 33 67 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL NAVARRA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL NAVARRA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL NAVARRA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL NAVARRA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL NAVARRA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL NAVARRA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL NAVARRA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL NAVARRA NV
Products information HOTEL NAVARRA NV

BTW identificatienummer (tax): BE08670104980
Ondernemingsnummer: 7904083251
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Congresses (Organization of); Hotels

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL NAVARRA NV
(Get full report from official database of BE for HOTEL NAVARRA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL NAVARRA NV
Addition kinds of activities for HOTEL NAVARRA NV

732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
20150702. Konijn, verwerkt: ingeblikt | Rabbit, processed: canned
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
27899902. Papier snijden | Paper cutting
34920100. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
59990402. telescopen | Telescopes

Werken bij HOTEL NAVARRA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL NAVARRA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL NAVARRA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL NAVARRA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van HOTEL NAVARRA NV in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL NAVARRA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL NAVARRA NV. Laat een reactie achter voor HOTEL NAVARRA NV. HOTEL NAVARRA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL NAVARRA NV. Leave a respond for HOTEL NAVARRA NV. HOTEL NAVARRA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL NAVARRA NV op de google maps. Adres en contacten HOTEL NAVARRA NV
Location of HOTEL NAVARRA NV on the google maps. Address and contacts of HOTEL NAVARRA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL NAVARRA NV HOTEL NAVARRA NV: BALLET DU HAINAUT | ESHA-KAB | DECORANEUF | BULO EMMAUS | Baggaertshof

Other related companies as HOTEL NAVARRA NV: BALLET DU HAINAUT | ESHA-KAB | DECORANEUF | BULO EMMAUS | Baggaertshof

HOTEL NAVARRA NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL NAVARRA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670104980. Het bedrijf HOTEL NAVARRA NV bevindt zich op het adres: Sint-Jakobsstraat 41; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Congresses (Organization of); Hotels.
De hoofdactiviteit van HOTEL NAVARRA NV is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL NAVARRA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL NAVARRA NV, openstaande posities, locatie van HOTEL NAVARRA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOTEL NAVARRA NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL NAVARRA NV, company assigned to the tax number BE08670104980. The company HOTEL NAVARRA NV is located at the address: Sint-Jakobsstraat 41; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Congresses (Organization of); Hotels.
The main activity of HOTEL NAVARRA NV is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL NAVARRA NV is not available. You also can look at reviews of HOTEL NAVARRA NV, open positions, location of HOTEL NAVARRA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL NAVARRA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL NAVARRA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL NAVARRA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL NAVARRA NV, employees, financial statistics.