Château d'Envoz

Contactgegevens Château d'Envoz: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Château d'Envoz: address, phone, fax, email, website, opening hours

Château d'Envoz

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Drève d'Envoz 1; 4218; Héron (Couthuin), België

Telefoon (phone): 085 25 49 25; 085 71 10 73; 085 71 28 82 (+32-085 25 49 25; 085 71 10 73; 085 71 28 82) 085 25 49 25; 085 71 10 73; 085 71 28 82 (+32-085 25 49 25; 085 71 10 73; 085 71 28 82)

Fax (fax): +32 (55) 666-87-61 +32 (55) 666-87-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Château d'Envoz: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Château d'Envoz"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Château d'Envoz"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Château d'Envoz, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Château d'Envoz. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Château d'Envoz, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Château d'Envoz. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Château d'Envoz
Products information Château d'Envoz

BTW identificatienummer (tax): BE09507812500
Ondernemingsnummer: 7996917724
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Halls - Rental

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Château d'Envoz
(Get full report from official database of BE for Château d'Envoz)

Aanvulling soorten activiteiten voor Château d'Envoz
Addition kinds of activities for Château d'Envoz

2021. Creamery boter | Creamery butter
233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
16290301. Atletische veldconstructie | Athletic field construction
28690200. Olefins | Olefins
50120303. Motorvoertuigen, kitvorm | Motor vehicles, kit form
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household

Werken bij Château d'Envoz: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Château d'Envoz: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Château d'Envoz. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Château d'Envoz. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Cardriver (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

Zoek naar antwoorden van Château d'Envoz in sociale netwerken
Look for responds of Château d'Envoz in social networks

Lees alle opmerkingen voor Château d'Envoz. Laat een reactie achter voor Château d'Envoz. Château d'Envoz bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Château d'Envoz. Leave a respond for Château d'Envoz. Château d'Envoz on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Château d'Envoz op de google maps. Adres en contacten Château d'Envoz
Location of Château d'Envoz on the google maps. Address and contacts of Château d'Envoz

Andere gerelateerde bedrijven als come Château d'Envoz Château d'Envoz: Esthetiek R | BUILDING PLASTICS | BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO SA | EMERIC MULIER | DE KEIEN-SPRINTERS-DE KLIJTE.

Other related companies as Château d'Envoz: Esthetiek R | BUILDING PLASTICS | BRISBOIS CENTER PHOTO VIDEO SA | EMERIC MULIER | DE KEIEN-SPRINTERS-DE KLIJTE.

Château d'Envoz is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Château d'Envoz, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09507812500. Het bedrijf Château d'Envoz bevindt zich op het adres: Rue Drève d'Envoz 1; 4218; Héron (Couthuin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 332,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Château d'Envoz is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Château d'Envoz is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Château d'Envoz, openstaande posities, locatie van Château d'Envoz op de kaart.

Château d'Envoz is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Château d'Envoz, company assigned to the tax number BE09507812500. The company Château d'Envoz is located at the address: Rue Drève d'Envoz 1; 4218; Héron (Couthuin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 332,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Halls - Rental.
The main activity of Château d'Envoz is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Château d'Envoz is not available. You also can look at reviews of Château d'Envoz, open positions, location of Château d'Envoz on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Château d'Envoz, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Château d'Envoz, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Château d'Envoz, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Château d'Envoz, employees, financial statistics.