CHELTON HOTEL BRUSSELS ****

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CHELTON HOTEL BRUSSELS ****
Private companiesOil and Gas Extraction • CHELTON HOTEL BRUSSELS ****

Contactgegevens CHELTON HOTEL BRUSSELS ****: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHELTON HOTEL BRUSSELS ****: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHELTON HOTEL BRUSSELS ****

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Véronèse 48; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 735 20 32 (+32-02 735 20 32) 02 735 20 32 (+32-02 735 20 32)

Fax (fax): 02 735 07 66 (+32-02 735 07 66) 02 735 07 66 (+32-02 735 07 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHELTON HOTEL BRUSSELS ****: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHELTON HOTEL BRUSSELS ****"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHELTON HOTEL BRUSSELS ****"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHELTON HOTEL BRUSSELS ****. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHELTON HOTEL BRUSSELS ****. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHELTON HOTEL BRUSSELS ****
Products information CHELTON HOTEL BRUSSELS ****

BTW identificatienummer (tax): BE01096130371
Ondernemingsnummer: 9620147705
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Hotels

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHELTON HOTEL BRUSSELS ****
(Get full report from official database of BE for CHELTON HOTEL BRUSSELS ****)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHELTON HOTEL BRUSSELS ****
Addition kinds of activities for CHELTON HOTEL BRUSSELS ****

07820100. Tuin diensten | Garden services
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
22810211. Vinal garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Vinal yarn, spun: made from purchased staple
23999906. Handschoenmakerij op fabrieksbasis | Glove mending on factory basis
24991204. Schijven, hout | Pulleys, wood
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
33160102. Strip, staal, vlak helder, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, flat bright, cold-rolled: purchased hot-rolled
35340102. Trappenliften, motor aangedreven | Stair elevators, motor powered
38290208. Hygrometers, behalve industriële procestype | Hygrometers, except industrial process type
50210105. lockers | Lockers

Werken bij CHELTON HOTEL BRUSSELS ****: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHELTON HOTEL BRUSSELS ****: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHELTON HOTEL BRUSSELS ****. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHELTON HOTEL BRUSSELS ****. Looking for open vacancies in other companies

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van CHELTON HOTEL BRUSSELS **** in sociale netwerken
Look for responds of CHELTON HOTEL BRUSSELS **** in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHELTON HOTEL BRUSSELS ****. Laat een reactie achter voor CHELTON HOTEL BRUSSELS ****. CHELTON HOTEL BRUSSELS **** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHELTON HOTEL BRUSSELS ****. Leave a respond for CHELTON HOTEL BRUSSELS ****. CHELTON HOTEL BRUSSELS **** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHELTON HOTEL BRUSSELS **** op de google maps. Adres en contacten CHELTON HOTEL BRUSSELS ****
Location of CHELTON HOTEL BRUSSELS **** on the google maps. Address and contacts of CHELTON HOTEL BRUSSELS ****

Andere gerelateerde bedrijven als come CHELTON HOTEL BRUSSELS **** CHELTON HOTEL BRUSSELS ****: PIERRE KOSTER | Pascale Coiffure | Verschaeve M | GREETS WINKELTJE | groignet roland

Other related companies as CHELTON HOTEL BRUSSELS ****: PIERRE KOSTER | Pascale Coiffure | Verschaeve M | GREETS WINKELTJE | groignet roland

CHELTON HOTEL BRUSSELS **** is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096130371. Het bedrijf CHELTON HOTEL BRUSSELS **** bevindt zich op het adres: Rue Véronèse 48; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Hotels.
De hoofdactiviteit van CHELTON HOTEL BRUSSELS **** is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHELTON HOTEL BRUSSELS **** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, openstaande posities, locatie van CHELTON HOTEL BRUSSELS **** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHELTON HOTEL BRUSSELS **** is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, company assigned to the tax number BE01096130371. The company CHELTON HOTEL BRUSSELS **** is located at the address: Rue Véronèse 48; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Hotels.
The main activity of CHELTON HOTEL BRUSSELS **** is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHELTON HOTEL BRUSSELS **** is not available. You also can look at reviews of CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, open positions, location of CHELTON HOTEL BRUSSELS **** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHELTON HOTEL BRUSSELS ****, employees, financial statistics.