A La Maison du Téléphone

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • A La Maison du Téléphone
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • A La Maison du Téléphone

Contactgegevens A La Maison du Téléphone: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A La Maison du Téléphone: address, phone, fax, email, website, opening hours

A La Maison du Téléphone

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 843; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 373 98 86; 02 373 98 93; 02 373 98 94; 02 373 98 97; 02 373 98 98; 02 374 90 50 (+32-02 373 98 86; 02 373 98 93; 02 373 98 94; 02 373 98 97; 02 373 98 98; 02 374 90 50) 02 373 98 86; 02 373 98 93; 02 373 98 94; 02 373 98 97; 02 373 98 98; 02 374 90 50 (+32-02 373 98 86; 02 373 98 93; 02 373 98 94; 02 373 98 97; 02 373 98 98; 02 374 90 50)

Fax (fax): 02 375 00 10 (+32-02 375 00 10) 02 375 00 10 (+32-02 375 00 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A La Maison du Téléphone: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A La Maison du Téléphone"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A La Maison du Téléphone"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A La Maison du Téléphone, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A La Maison du Téléphone. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A La Maison du Téléphone, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A La Maison du Téléphone. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A La Maison du Téléphone
Products information A La Maison du Téléphone

BTW identificatienummer (tax): BE06688446044
Ondernemingsnummer: 3154968261
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Telecopiers & supplies; Telephone installations; Telephone apparatus & accessories; Dictating machines; Radio telephony; Telephone answering & recording machines; Advertising agencies & consultants

Product categorie (product category): Semaphones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A La Maison du Téléphone
(Get full report from official database of BE for A La Maison du Téléphone)

Aanvulling soorten activiteiten voor A La Maison du Téléphone
Addition kinds of activities for A La Maison du Téléphone

362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
35310301. Ballastverdelers | Ballast distributors
51469900. Vis en zeevruchten, nec | Fish and seafoods, nec

Werken bij A La Maison du Téléphone: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A La Maison du Téléphone: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A La Maison du Téléphone. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A La Maison du Téléphone. Looking for open vacancies in other companies

  • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

Zoek naar antwoorden van A La Maison du Téléphone in sociale netwerken
Look for responds of A La Maison du Téléphone in social networks

Lees alle opmerkingen voor A La Maison du Téléphone. Laat een reactie achter voor A La Maison du Téléphone. A La Maison du Téléphone bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A La Maison du Téléphone. Leave a respond for A La Maison du Téléphone. A La Maison du Téléphone on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A La Maison du Téléphone op de google maps. Adres en contacten A La Maison du Téléphone
Location of A La Maison du Téléphone on the google maps. Address and contacts of A La Maison du Téléphone

Andere gerelateerde bedrijven als come A La Maison du Téléphone A La Maison du Téléphone: Sangers J | JEAN BROUILLARD | GAR SNAUWAERT G SPRL | Debiolle B | Fontaine P

Other related companies as A La Maison du Téléphone: Sangers J | JEAN BROUILLARD | GAR SNAUWAERT G SPRL | Debiolle B | Fontaine P

A La Maison du Téléphone is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A La Maison du Téléphone, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06688446044. Het bedrijf A La Maison du Téléphone bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 843; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Semaphones. Lijst met producten zijn Telecopiers & supplies; Telephone installations; Telephone apparatus & accessories; Dictating machines; Radio telephony; Telephone answering & recording machines; Advertising agencies & consultants.
De hoofdactiviteit van A La Maison du Téléphone is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A La Maison du Téléphone is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A La Maison du Téléphone, openstaande posities, locatie van A La Maison du Téléphone op de kaart.

A La Maison du Téléphone is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is A La Maison du Téléphone, company assigned to the tax number BE06688446044. The company A La Maison du Téléphone is located at the address: Chaussée de Waterloo 843; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Semaphones. List of products are Telecopiers & supplies; Telephone installations; Telephone apparatus & accessories; Dictating machines; Radio telephony; Telephone answering & recording machines; Advertising agencies & consultants.
The main activity of A La Maison du Téléphone is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A La Maison du Téléphone is not available. You also can look at reviews of A La Maison du Téléphone, open positions, location of A La Maison du Téléphone on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A La Maison du Téléphone, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A La Maison du Téléphone, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A La Maison du Téléphone, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A La Maison du Téléphone, employees, financial statistics.