Sangers J

Contactgegevens Sangers J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sangers J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sangers J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Koor 14; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 61 14 38 (+32-089 61 14 38) 089 61 14 38 (+32-089 61 14 38)

Fax (fax): +32 (11) 415-99-22 +32 (11) 415-99-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sangers J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sangers J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sangers J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sangers J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sangers J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sangers J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sangers J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sangers J
Products information Sangers J

BTW identificatienummer (tax): BE02458435058
Ondernemingsnummer: 5462921142
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Sangers J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sangers J
(Get full report from official database of BE for Sangers J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sangers J
Addition kinds of activities for Sangers J

382501. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
23350101. Jurken, formeel | Gowns, formal
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
38290113. Spanningsindicatoren, vliegtuigmotor | Thrust power indicators, aircraft engine
47310102. Makelaars, verzending | Brokers, shipping
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental
73891902. Schrootstaal snijden | Scrap steel cutting
73899946. Naaien aannemer | Sewing contractor

Werken bij Sangers J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sangers J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sangers J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sangers J. Looking for open vacancies in other companies

 • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Management Assistant (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

 • Grondwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

 • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADREM

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

  Regio: MEERDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Sangers J in sociale netwerken
Look for responds of Sangers J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sangers J. Laat een reactie achter voor Sangers J. Sangers J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sangers J. Leave a respond for Sangers J. Sangers J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sangers J op de google maps. Adres en contacten Sangers J
Location of Sangers J on the google maps. Address and contacts of Sangers J

Andere gerelateerde bedrijven als come Sangers J Sangers J: B?N?DICTE MEIERS | JEAN-LUC PEERS | JEAN-LOUIS GUILMOT | DANIEL LOUIS | Creditinnovation

Other related companies as Sangers J: B?N?DICTE MEIERS | JEAN-LUC PEERS | JEAN-LOUIS GUILMOT | DANIEL LOUIS | Creditinnovation

Sangers J is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sangers J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02458435058. Het bedrijf Sangers J bevindt zich op het adres: De Koor 14; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Sangers J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sangers J is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sangers J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sangers J, openstaande posities, locatie van Sangers J op de kaart.

Sangers J is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sangers J, company assigned to the tax number BE02458435058. The company Sangers J is located at the address: De Koor 14; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Sangers J were not found.
The main activity of Sangers J is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sangers J is not available. You also can look at reviews of Sangers J, open positions, location of Sangers J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sangers J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sangers J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sangers J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sangers J, employees, financial statistics.