Marcipont Graineterie

Contactgegevens Marcipont Graineterie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marcipont Graineterie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marcipont Graineterie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bas Commognes 23; 5190; Jemeppe-sur-Sambre, België

Telefoon (phone): 071 78 51 23 (+32-071 78 51 23) 071 78 51 23 (+32-071 78 51 23)

Fax (fax): 071 78 51 23 (+32-071 78 51 23) 071 78 51 23 (+32-071 78 51 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marcipont Graineterie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marcipont Graineterie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marcipont Graineterie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marcipont Graineterie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marcipont Graineterie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marcipont Graineterie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marcipont Graineterie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marcipont Graineterie
Products information Marcipont Graineterie

BTW identificatienummer (tax): BE01542175292
Ondernemingsnummer: 5733184814
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Marcipont Graineterie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Seeds - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marcipont Graineterie
(Get full report from official database of BE for Marcipont Graineterie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marcipont Graineterie
Addition kinds of activities for Marcipont Graineterie

01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
38250242. X-y recorders (plotters), behalve computer randapparatuur. | X-y recorders (plotters), except computer peripheral equip.
76990102. Reparatie van tandheelkundige instrumenten | Dental instrument repair

Werken bij Marcipont Graineterie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marcipont Graineterie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marcipont Graineterie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marcipont Graineterie. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Marcipont Graineterie in sociale netwerken
Look for responds of Marcipont Graineterie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marcipont Graineterie. Laat een reactie achter voor Marcipont Graineterie. Marcipont Graineterie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marcipont Graineterie. Leave a respond for Marcipont Graineterie. Marcipont Graineterie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marcipont Graineterie op de google maps. Adres en contacten Marcipont Graineterie
Location of Marcipont Graineterie on the google maps. Address and contacts of Marcipont Graineterie

Andere gerelateerde bedrijven als come Marcipont Graineterie Marcipont Graineterie: Sonuwé Kantoor & Projectmeubilair NV | Goemaere C | Aquinter | JOSEPH VALLE | Countrywide Porter Novelli

Other related companies as Marcipont Graineterie: Sonuwé Kantoor & Projectmeubilair NV | Goemaere C | Aquinter | JOSEPH VALLE | Countrywide Porter Novelli

Marcipont Graineterie is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marcipont Graineterie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01542175292. Het bedrijf Marcipont Graineterie bevindt zich op het adres: Rue du Bas Commognes 23; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Seeds - Retail. Producten gemaakt in Marcipont Graineterie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marcipont Graineterie is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marcipont Graineterie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marcipont Graineterie, openstaande posities, locatie van Marcipont Graineterie op de kaart.

Marcipont Graineterie is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marcipont Graineterie, company assigned to the tax number BE01542175292. The company Marcipont Graineterie is located at the address: Rue du Bas Commognes 23; 5190; Jemeppe-sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Seeds - Retail. Products created in Marcipont Graineterie were not found.
The main activity of Marcipont Graineterie is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Marcipont Graineterie is not available. You also can look at reviews of Marcipont Graineterie, open positions, location of Marcipont Graineterie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marcipont Graineterie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marcipont Graineterie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marcipont Graineterie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marcipont Graineterie, employees, financial statistics.