Griffioen Security BVBA

Contactgegevens Griffioen Security BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Griffioen Security BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Griffioen Security BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doelstraat 68; 3320; Hoegaarden, België

Telefoon (phone): 016 76 51 61; 016 76 51 62 (+32-016 76 51 61; 016 76 51 62) 016 76 51 61; 016 76 51 62 (+32-016 76 51 61; 016 76 51 62)

Fax (fax): 016 76 71 80 (+32-016 76 71 80) 016 76 71 80 (+32-016 76 71 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Griffioen Security BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Griffioen Security BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Griffioen Security BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Griffioen Security BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Griffioen Security BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Griffioen Security BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Griffioen Security BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Griffioen Security BVBA
Products information Griffioen Security BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03445556640
Ondernemingsnummer: 9396575927
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Griffioen Security BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Security guards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Griffioen Security BVBA
(Get full report from official database of BE for Griffioen Security BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Griffioen Security BVBA
Addition kinds of activities for Griffioen Security BVBA

017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
331209. Wheels | Wheels
24990807. Polen, hout | Poles, wood
27890200. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
35230305. Spreaders, meststoffen | Spreaders, fertilizer
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation
73891310. Repossession service | Repossession service

Werken bij Griffioen Security BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Griffioen Security BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Griffioen Security BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Griffioen Security BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Heftruckchauffeur (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van Griffioen Security BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Griffioen Security BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Griffioen Security BVBA. Laat een reactie achter voor Griffioen Security BVBA. Griffioen Security BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Griffioen Security BVBA. Leave a respond for Griffioen Security BVBA. Griffioen Security BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Griffioen Security BVBA op de google maps. Adres en contacten Griffioen Security BVBA
Location of Griffioen Security BVBA on the google maps. Address and contacts of Griffioen Security BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Griffioen Security BVBA Griffioen Security BVBA: GEWEST. MIJ HUISVESTING | WALTER HERMIE | ROLAND VANRAEFELGHEM | Castel V | W. BAERT

Other related companies as Griffioen Security BVBA: GEWEST. MIJ HUISVESTING | WALTER HERMIE | ROLAND VANRAEFELGHEM | Castel V | W. BAERT

Griffioen Security BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Griffioen Security BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03445556640. Het bedrijf Griffioen Security BVBA bevindt zich op het adres: Doelstraat 68; 3320; Hoegaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 321,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Security guards. Producten gemaakt in Griffioen Security BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Griffioen Security BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Griffioen Security BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Griffioen Security BVBA, openstaande posities, locatie van Griffioen Security BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Griffioen Security BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Griffioen Security BVBA, company assigned to the tax number BE03445556640. The company Griffioen Security BVBA is located at the address: Doelstraat 68; 3320; Hoegaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 321,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Security guards. Products created in Griffioen Security BVBA were not found.
The main activity of Griffioen Security BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Griffioen Security BVBA is not available. You also can look at reviews of Griffioen Security BVBA, open positions, location of Griffioen Security BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Griffioen Security BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Griffioen Security BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Griffioen Security BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Griffioen Security BVBA, employees, financial statistics.