DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU

Contactgegevens DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP MOL 47; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14411646 (+32-14411646) 14411646 (+32-14411646)

Fax (fax): +32 (68) 503-38-66 +32 (68) 503-38-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU
Products information DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU

BTW identificatienummer (tax): BE07078735351
Ondernemingsnummer: 5378875732
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Publication Assistée par Ordinateur.

Product categorie (product category): Secrétariats. Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU

22540100. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
27410302. Directories, nec: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, nec: publishing only, not printed on site
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
36639904. Lichte communicatieapparatuur | Light communications equipment
38250206. Digitale paneelmeters, elektriciteitsmeting | Digital panel meters, electricity measuring
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU. Looking for open vacancies in other companies

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU. DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU. Leave a respond for DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU. DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU
Location of DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU: GALERIE VAN DE VELDE | Hobe R | Séverine Haute-Coiffure | Verhoeven Belgium NV | WILFRIED VERDOODT

Other related companies as DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU: GALERIE VAN DE VELDE | Hobe R | Séverine Haute-Coiffure | Verhoeven Belgium NV | WILFRIED VERDOODT

DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078735351. Het bedrijf DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU bevindt zich op het adres: STEENWEG OP MOL 47; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Secrétariats. Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Services: Publication Assistée par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU op de kaart.

DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, company assigned to the tax number BE07078735351. The company DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU is located at the address: STEENWEG OP MOL 47; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Secrétariats. Imprimeries and copyshops. List of products are Services: Publication Assistée par Ordinateur..
The main activity of DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, open positions, location of DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ MATTHYS - BECCU, employees, financial statistics.