SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.

Contactgegevens SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE TOURCOING 94BB; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56842929 (+32-56842929) 56842929 (+32-56842929)

Fax (fax): +32 (65) 261-56-29 +32 (65) 261-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.
Products information SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.

BTW identificatienummer (tax): BE07570373535
Ondernemingsnummer: 3987457275
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.
(Get full report from official database of BE for SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.
Addition kinds of activities for SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.

14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
24510102. Stacaravans, behalve recreatief | Mobile homes, except recreational
28440301. Keulen | Colognes
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services

Werken bij SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. in sociale netwerken
Look for responds of SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.. Laat een reactie achter voor SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.. SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.. Leave a respond for SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.. SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. op de google maps. Adres en contacten SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.
Location of SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. on the google maps. Address and contacts of SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.: Boekhandel De Pril BVBA | IEDERS WELZIJN | ROELAND MEUWISSEN | VAN LOOVEREN GUY | Evrard R

Other related companies as SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B.: Boekhandel De Pril BVBA | IEDERS WELZIJN | ROELAND MEUWISSEN | VAN LOOVEREN GUY | Evrard R

SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07570373535. Het bedrijf SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. bevindt zich op het adres: RUE DE TOURCOING 94BB; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., openstaande posities, locatie van SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. op de kaart.

SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., company assigned to the tax number BE07570373535. The company SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. is located at the address: RUE DE TOURCOING 94BB; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. were not found.
The main activity of SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. is not available. You also can look at reviews of SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., open positions, location of SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SECRةTARIAT SOCIAL S.B.B., employees, financial statistics.