KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

Contactgegevens KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: address, phone, fax, email, website, opening hours

KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVURENLAAN 463; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 27731620 (+32-27731620) 27731620 (+32-27731620)

Fax (fax): +32 (65) 898-64-25 +32 (65) 898-64-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KINDERBIJSLAGFONDS ACVW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KINDERBIJSLAGFONDS ACVW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
Products information KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

BTW identificatienummer (tax): BE09970336914
Ondernemingsnummer: 7180633544
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in KINDERBIJSLAGFONDS ACVW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
(Get full report from official database of BE for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW)

Aanvulling soorten activiteiten voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
Addition kinds of activities for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
23719904. Richtende pels | Pointing furs
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
36990301. Tegenmaat simulatoren, elektrisch | Countermeasure simulators, electric
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
38260701. Differentiële thermische analyse instrumenten | Differential thermal analysis instruments
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
60119901. Federale reserve takken | Federal reserve branches

Werken bij KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Looking for open vacancies in other companies

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW in sociale netwerken
Look for responds of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW in social networks

Lees alle opmerkingen voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Laat een reactie achter voor KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. KINDERBIJSLAGFONDS ACVW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. Leave a respond for KINDERBIJSLAGFONDS ACVW. KINDERBIJSLAGFONDS ACVW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KINDERBIJSLAGFONDS ACVW op de google maps. Adres en contacten KINDERBIJSLAGFONDS ACVW
Location of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW on the google maps. Address and contacts of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW

Andere gerelateerde bedrijven als come KINDERBIJSLAGFONDS ACVW KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: Batteries Business Center NV | VAN RAFELGHEM GERARLD | AARDEE | CHRISTIAN BASTIL | DEBOURAIX P;

Other related companies as KINDERBIJSLAGFONDS ACVW: Batteries Business Center NV | VAN RAFELGHEM GERARLD | AARDEE | CHRISTIAN BASTIL | DEBOURAIX P;

KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09970336914. Het bedrijf KINDERBIJSLAGFONDS ACVW bevindt zich op het adres: TERVURENLAAN 463; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in KINDERBIJSLAGFONDS ACVW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, openstaande posities, locatie van KINDERBIJSLAGFONDS ACVW op de kaart.

KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, company assigned to the tax number BE09970336914. The company KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is located at the address: TERVURENLAAN 463; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in KINDERBIJSLAGFONDS ACVW were not found.
The main activity of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW is not available. You also can look at reviews of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, open positions, location of KINDERBIJSLAGFONDS ACVW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KINDERBIJSLAGFONDS ACVW, employees, financial statistics.