Centre PI by M.C.A. SA

Contactgegevens Centre PI by M.C.A. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre PI by M.C.A. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre PI by M.C.A. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue François Roffiaen 42; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 649 64 00 (+32-02 649 64 00) 02 649 64 00 (+32-02 649 64 00)

Fax (fax): 02 627 05 99 (+32-02 627 05 99) 02 627 05 99 (+32-02 627 05 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre PI by M.C.A. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre PI by M.C.A. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre PI by M.C.A. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre PI by M.C.A. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre PI by M.C.A. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre PI by M.C.A. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre PI by M.C.A. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre PI by M.C.A. SA
Products information Centre PI by M.C.A. SA

BTW identificatienummer (tax): BE06600555419
Ondernemingsnummer: 7778015136
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 495,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Data processing - Training

Product categorie (product category): Secretarial services for firms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre PI by M.C.A. SA
(Get full report from official database of BE for Centre PI by M.C.A. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre PI by M.C.A. SA
Addition kinds of activities for Centre PI by M.C.A. SA

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
34960200. Draadketting | Wire chain
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
50990501. CD's | Compact discs
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij Centre PI by M.C.A. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre PI by M.C.A. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre PI by M.C.A. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre PI by M.C.A. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van Centre PI by M.C.A. SA in sociale netwerken
Look for responds of Centre PI by M.C.A. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre PI by M.C.A. SA. Laat een reactie achter voor Centre PI by M.C.A. SA. Centre PI by M.C.A. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre PI by M.C.A. SA. Leave a respond for Centre PI by M.C.A. SA. Centre PI by M.C.A. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre PI by M.C.A. SA op de google maps. Adres en contacten Centre PI by M.C.A. SA
Location of Centre PI by M.C.A. SA on the google maps. Address and contacts of Centre PI by M.C.A. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre PI by M.C.A. SA Centre PI by M.C.A. SA: FLOUD HUIS MARIMAN NV | Geelen Edwin | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Versailles | JAN VAN DAM

Other related companies as Centre PI by M.C.A. SA: FLOUD HUIS MARIMAN NV | Geelen Edwin | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Versailles | JAN VAN DAM

Centre PI by M.C.A. SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre PI by M.C.A. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06600555419. Het bedrijf Centre PI by M.C.A. SA bevindt zich op het adres: Rue François Roffiaen 42; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 495,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Secretarial services for firms. Lijst met producten zijn Data processing - Training.
De hoofdactiviteit van Centre PI by M.C.A. SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre PI by M.C.A. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre PI by M.C.A. SA, openstaande posities, locatie van Centre PI by M.C.A. SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre PI by M.C.A. SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre PI by M.C.A. SA, company assigned to the tax number BE06600555419. The company Centre PI by M.C.A. SA is located at the address: Rue François Roffiaen 42; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 495,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Secretarial services for firms. List of products are Data processing - Training.
The main activity of Centre PI by M.C.A. SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre PI by M.C.A. SA is not available. You also can look at reviews of Centre PI by M.C.A. SA, open positions, location of Centre PI by M.C.A. SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre PI by M.C.A. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre PI by M.C.A. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre PI by M.C.A. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre PI by M.C.A. SA, employees, financial statistics.