FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA

Contactgegevens FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Val-Saint-Lambert 245 4100 Seraing - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-30-38-00 32-43-30-38-00

Fax (fax): 32-43-36-20-25 32-43-36-20-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA
Products information FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA

BTW identificatienummer (tax): BE05087463378
Ondernemingsnummer: 6338531494
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Crystal glassware

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA
(Get full report from official database of BE for FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA
Addition kinds of activities for FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA

2353. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
49530301. Dumps, werking van | Dumps, operation of
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film

Werken bij FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA. Laat een reactie achter voor FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA. FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA. Leave a respond for FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA. FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA op de google maps. Adres en contacten FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA
Location of FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA on the google maps. Address and contacts of FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA: F.B BEAUTة | DE WEST-VLAAMSE VERZEKERINGSMAKELAAR BVBA | D.D.T. OK-CARS | NEW FRIETSHOP | Filippo Giuffrida

Other related companies as FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA: F.B BEAUTة | DE WEST-VLAAMSE VERZEKERINGSMAKELAAR BVBA | D.D.T. OK-CARS | NEW FRIETSHOP | Filippo Giuffrida

FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05087463378. Het bedrijf FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA bevindt zich op het adres: R. Du Val-Saint-Lambert 245 4100 Seraing - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Crystal glassware. Producten gemaakt in FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, openstaande posities, locatie van FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA op de kaart.

FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, company assigned to the tax number BE05087463378. The company FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA is located at the address: R. Du Val-Saint-Lambert 245 4100 Seraing - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Crystal glassware. Products created in FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA were not found.
The main activity of FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA is not available. You also can look at reviews of FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, open positions, location of FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLA CRISTALLERIE DU VAL SAINT LAMBERT SA, employees, financial statistics.