NEW FRIETSHOP

Contactgegevens NEW FRIETSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW FRIETSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW FRIETSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLDREEF 3; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92322935 (+32-92322935) 92322935 (+32-92322935)

Fax (fax): +32 (53) 451-46-11 +32 (53) 451-46-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW FRIETSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW FRIETSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW FRIETSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW FRIETSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW FRIETSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW FRIETSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW FRIETSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW FRIETSHOP
Products information NEW FRIETSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05269836425
Ondernemingsnummer: 7320709228
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in NEW FRIETSHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW FRIETSHOP
(Get full report from official database of BE for NEW FRIETSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW FRIETSHOP
Addition kinds of activities for NEW FRIETSHOP

9121. Wetgevende instanties | Legislative bodies
395300. Markeringsapparaten | Marking devices
573101. antennes | Antennas
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee
73420100. Desinfectie diensten | Disinfecting services

Werken bij NEW FRIETSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW FRIETSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW FRIETSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW FRIETSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van NEW FRIETSHOP in sociale netwerken
Look for responds of NEW FRIETSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW FRIETSHOP. Laat een reactie achter voor NEW FRIETSHOP. NEW FRIETSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW FRIETSHOP. Leave a respond for NEW FRIETSHOP. NEW FRIETSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW FRIETSHOP op de google maps. Adres en contacten NEW FRIETSHOP
Location of NEW FRIETSHOP on the google maps. Address and contacts of NEW FRIETSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW FRIETSHOP NEW FRIETSHOP: Christian | BOSCH GUSTAVUS & VICTOR | MARTINE CLOET | FEGARBEL | ISIS

Other related companies as NEW FRIETSHOP: Christian | BOSCH GUSTAVUS & VICTOR | MARTINE CLOET | FEGARBEL | ISIS

NEW FRIETSHOP is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW FRIETSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05269836425. Het bedrijf NEW FRIETSHOP bevindt zich op het adres: SCHOOLDREEF 3; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in NEW FRIETSHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW FRIETSHOP is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW FRIETSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW FRIETSHOP, openstaande posities, locatie van NEW FRIETSHOP op de kaart.

NEW FRIETSHOP is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW FRIETSHOP, company assigned to the tax number BE05269836425. The company NEW FRIETSHOP is located at the address: SCHOOLDREEF 3; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in NEW FRIETSHOP were not found.
The main activity of NEW FRIETSHOP is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW FRIETSHOP is not available. You also can look at reviews of NEW FRIETSHOP, open positions, location of NEW FRIETSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW FRIETSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW FRIETSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW FRIETSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW FRIETSHOP, employees, financial statistics.