SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO

Particuliere bedrijvenBosbouw • SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO
Private companiesForestry • SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO

Contactgegevens SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RABOTSTRAAT 82; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92333860 (+32-92333860) 92333860 (+32-92333860)

Fax (fax): +32 (53) 365-36-75 +32 (53) 365-36-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO
Products information SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE07557739257
Ondernemingsnummer: 7633270263
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO
(Get full report from official database of BE for SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO
Addition kinds of activities for SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO

22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
37210206. Hang glijders | Hang gliders
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO in sociale netwerken
Look for responds of SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO. Laat een reactie achter voor SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO. SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO. Leave a respond for SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO. SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO op de google maps. Adres en contacten SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO
Location of SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO on the google maps. Address and contacts of SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO: C.D. HERENKAPSALON | MONTECELLI-BOCKLANDT | Eertmans H | W B Winkel | GOETSTOUWERS HUGO

Other related companies as SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO: C.D. HERENKAPSALON | MONTECELLI-BOCKLANDT | Eertmans H | W B Winkel | GOETSTOUWERS HUGO

SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07557739257. Het bedrijf SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO bevindt zich op het adres: RABOTSTRAAT 82; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, openstaande posities, locatie van SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO op de kaart.

SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, company assigned to the tax number BE07557739257. The company SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO is located at the address: RABOTSTRAAT 82; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Secretariaatsdiensten. Products created in SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO were not found.
The main activity of SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO is not available. You also can look at reviews of SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, open positions, location of SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCRIBENT PRE-PRESS STUDIO, employees, financial statistics.