FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV
Private companiesWater Transportation • FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV

Contactgegevens FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 455 1950 Kraainem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-28-90-90-00 32-28-90-90-00

Fax (fax): 32-28-90-91-00 32-28-90-91-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV
Products information FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV

BTW identificatienummer (tax): BE09852233886
Ondernemingsnummer: 9174102783
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV
(Get full report from official database of BE for FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV
Addition kinds of activities for FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV

0213. Hogs | Hogs
799911. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
57369901. Band instrumenten | Band instruments
76310101. Klok reparatie | Clock repair
80490300. Spraak specialist | Speech specialist
91990404. Overheid, lokale overheid | General government, local government

Werken bij FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Bediende Facturatie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v)

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

Zoek naar antwoorden van FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV. Laat een reactie achter voor FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV. FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV. Leave a respond for FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV. FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV op de google maps. Adres en contacten FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV
Location of FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV on the google maps. Address and contacts of FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV: STYLIFLOR | 'T WIJNHUISJE | SUN DETENTE | BREDENSE BOEKHANDEL | COIFFURE CARINE

Other related companies as FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV: STYLIFLOR | 'T WIJNHUISJE | SUN DETENTE | BREDENSE BOEKHANDEL | COIFFURE CARINE

FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09852233886. Het bedrijf FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 455 1950 Kraainem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising agencies. Producten gemaakt in FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, openstaande posities, locatie van FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV op de kaart.

FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, company assigned to the tax number BE09852233886. The company FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV is located at the address: Mechelsesteenweg 455 1950 Kraainem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising agencies. Products created in FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV were not found.
The main activity of FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV is not available. You also can look at reviews of FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, open positions, location of FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTAGORA.TRADE PUBLISHING NV, employees, financial statistics.