BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE

Contactgegevens BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOORUITGANGSTRAAT 90; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50372194 (+32-50372194) 50372194 (+32-50372194)

Fax (fax): +32 (83) 968-85-93 +32 (83) 968-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE
Products information BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE

BTW identificatienummer (tax): BE02886627197
Ondernemingsnummer: 5749389648
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE
(Get full report from official database of BE for BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE
Addition kinds of activities for BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE

262101. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
805299. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
22820300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
33510203. Buizen, koper en koperlegering | Tubing, copper and copper alloy
61110101. Boerenhuisadministratie | Farmers home administration
73499902. Schoonmaakdienst, industrieel of commercieel | Cleaning service, industrial or commercial

Werken bij BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE in sociale netwerken
Look for responds of BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE. Laat een reactie achter voor BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE. BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE. Leave a respond for BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE. BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE op de google maps. Adres en contacten BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE
Location of BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE on the google maps. Address and contacts of BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE: Vanderstraeten E | ENTREPRISE ROLLING STORE SPRL | Palms P | LE COUP-TIF | KOEN HOLLEVOET-LIDOU

Other related companies as BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE: Vanderstraeten E | ENTREPRISE ROLLING STORE SPRL | Palms P | LE COUP-TIF | KOEN HOLLEVOET-LIDOU

BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886627197. Het bedrijf BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE bevindt zich op het adres: VOORUITGANGSTRAAT 90; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, openstaande posities, locatie van BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE op de kaart.

BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, company assigned to the tax number BE02886627197. The company BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE is located at the address: VOORUITGANGSTRAAT 90; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Secretariaatsdiensten. Products created in BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE were not found.
The main activity of BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE is not available. You also can look at reviews of BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, open positions, location of BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSINESS SERVICES & ASSISTANCE, employees, financial statistics.