ADMIBURO

Contactgegevens ADMIBURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIBURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIBURO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FONTEINSTRAAT 57; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53836287 (+32-53836287) 53836287 (+32-53836287)

Fax (fax): +32 (63) 381-93-21 +32 (63) 381-93-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIBURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIBURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIBURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIBURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIBURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIBURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIBURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIBURO
Products information ADMIBURO

BTW identificatienummer (tax): BE02319732666
Ondernemingsnummer: 8118041992
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ADMIBURO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIBURO
(Get full report from official database of BE for ADMIBURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIBURO
Addition kinds of activities for ADMIBURO

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
35410400. draaibanken | Lathes
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated
92119901. Federale rechtbanken | Federal courts

Werken bij ADMIBURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIBURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIBURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIBURO. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van ADMIBURO in sociale netwerken
Look for responds of ADMIBURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIBURO. Laat een reactie achter voor ADMIBURO. ADMIBURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIBURO. Leave a respond for ADMIBURO. ADMIBURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIBURO op de google maps. Adres en contacten ADMIBURO
Location of ADMIBURO on the google maps. Address and contacts of ADMIBURO

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIBURO ADMIBURO: DROOGKUIS PERFECT | PISCULTURE PROVINCIALE DE MIRWART | ANDRE DEDEE | VAN RENNE DIO | CIT Engineering nv

Other related companies as ADMIBURO: DROOGKUIS PERFECT | PISCULTURE PROVINCIALE DE MIRWART | ANDRE DEDEE | VAN RENNE DIO | CIT Engineering nv

ADMIBURO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIBURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02319732666. Het bedrijf ADMIBURO bevindt zich op het adres: FONTEINSTRAAT 57; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in ADMIBURO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMIBURO is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIBURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIBURO, openstaande posities, locatie van ADMIBURO op de kaart.

ADMIBURO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIBURO, company assigned to the tax number BE02319732666. The company ADMIBURO is located at the address: FONTEINSTRAAT 57; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Secretariaatsdiensten. Products created in ADMIBURO were not found.
The main activity of ADMIBURO is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIBURO is not available. You also can look at reviews of ADMIBURO, open positions, location of ADMIBURO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIBURO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIBURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIBURO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIBURO, employees, financial statistics.