VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV
Private companiesForestry • VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV

Contactgegevens VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stijfselrui 44 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 02 47 70 32.32 02 47 70

Fax (fax): 32.32 25 02 82 32.32 25 02 82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV
Products information VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV

BTW identificatienummer (tax): BE04821044921
Ondernemingsnummer: 7695892333
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Ship brokers

Product categorie (product category): Sea transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV
(Get full report from official database of BE for VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV
Addition kinds of activities for VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV

358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
29110402. Minerale oliën, natuurlijk | Mineral oils, natural
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
35670102. Metalen smeltovens, industrieel: elektrisch | Metal melting furnaces, industrial: electric
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
36610114. Toll-schakelapparatuur, telefoon | Toll switching equipment, telephone
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.

Werken bij VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV in sociale netwerken
Look for responds of VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV. Laat een reactie achter voor VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV. VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV. Leave a respond for VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV. VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV op de google maps. Adres en contacten VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV
Location of VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV on the google maps. Address and contacts of VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV: ADRIENNE DE GEYTER | CORRYN M & Zn | Etincelle (L') | Losseau B | DELORY SERVICE SA

Other related companies as VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV: ADRIENNE DE GEYTER | CORRYN M & Zn | Etincelle (L') | Losseau B | DELORY SERVICE SA

VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821044921. Het bedrijf VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV bevindt zich op het adres: Stijfselrui 44 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sea transport; Transport services. Lijst met producten zijn Ship brokers.
De hoofdactiviteit van VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, openstaande posities, locatie van VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV op de kaart.

VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, company assigned to the tax number BE04821044921. The company VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV is located at the address: Stijfselrui 44 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sea transport; Transport services. List of products are Ship brokers.
The main activity of VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV is not available. You also can look at reviews of VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, open positions, location of VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINKE & COS SCHEEPSAGENTUUR NV, employees, financial statistics.