CP SHIPS (BELGIUM) NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CP SHIPS (BELGIUM) NV
Private companiesBusiness Services • CP SHIPS (BELGIUM) NV

Contactgegevens CP SHIPS (BELGIUM) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CP SHIPS (BELGIUM) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CP SHIPS (BELGIUM) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Italielei 2 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 13 57 00 32.32 13 57 00

Fax (fax): +32 (87) 774-70-19 +32 (87) 774-70-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CP SHIPS (BELGIUM) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CP SHIPS (BELGIUM) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CP SHIPS (BELGIUM) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CP SHIPS (BELGIUM) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CP SHIPS (BELGIUM) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CP SHIPS (BELGIUM) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CP SHIPS (BELGIUM) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CP SHIPS (BELGIUM) NV
Products information CP SHIPS (BELGIUM) NV

BTW identificatienummer (tax): BE08765686035
Ondernemingsnummer: 7714019775
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Ship brokers

Product categorie (product category): Sea transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CP SHIPS (BELGIUM) NV
(Get full report from official database of BE for CP SHIPS (BELGIUM) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CP SHIPS (BELGIUM) NV
Addition kinds of activities for CP SHIPS (BELGIUM) NV

228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
41119901. Kabelbanen, met uitzondering van lucht, amusement en schilderachtig | Cable cars, except aerial, amusement, and scenic
73730101. Analyse en ontwerp van computersystemen | Computer systems analysis and design

Werken bij CP SHIPS (BELGIUM) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CP SHIPS (BELGIUM) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CP SHIPS (BELGIUM) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CP SHIPS (BELGIUM) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van CP SHIPS (BELGIUM) NV in sociale netwerken
Look for responds of CP SHIPS (BELGIUM) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CP SHIPS (BELGIUM) NV. Laat een reactie achter voor CP SHIPS (BELGIUM) NV. CP SHIPS (BELGIUM) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CP SHIPS (BELGIUM) NV. Leave a respond for CP SHIPS (BELGIUM) NV. CP SHIPS (BELGIUM) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CP SHIPS (BELGIUM) NV op de google maps. Adres en contacten CP SHIPS (BELGIUM) NV
Location of CP SHIPS (BELGIUM) NV on the google maps. Address and contacts of CP SHIPS (BELGIUM) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CP SHIPS (BELGIUM) NV CP SHIPS (BELGIUM) NV: ROGER VAN OOTEGHEM | VAN PUYMBROECK W | FE. ALCAR | Acces Hotel | LE MOULIN DE LASNE

Other related companies as CP SHIPS (BELGIUM) NV: ROGER VAN OOTEGHEM | VAN PUYMBROECK W | FE. ALCAR | Acces Hotel | LE MOULIN DE LASNE

CP SHIPS (BELGIUM) NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CP SHIPS (BELGIUM) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08765686035. Het bedrijf CP SHIPS (BELGIUM) NV bevindt zich op het adres: Italielei 2 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sea transport; Transport services. Lijst met producten zijn Ship brokers.
De hoofdactiviteit van CP SHIPS (BELGIUM) NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CP SHIPS (BELGIUM) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CP SHIPS (BELGIUM) NV, openstaande posities, locatie van CP SHIPS (BELGIUM) NV op de kaart.

CP SHIPS (BELGIUM) NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CP SHIPS (BELGIUM) NV, company assigned to the tax number BE08765686035. The company CP SHIPS (BELGIUM) NV is located at the address: Italielei 2 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sea transport; Transport services. List of products are Ship brokers.
The main activity of CP SHIPS (BELGIUM) NV is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CP SHIPS (BELGIUM) NV is not available. You also can look at reviews of CP SHIPS (BELGIUM) NV, open positions, location of CP SHIPS (BELGIUM) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CP SHIPS (BELGIUM) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CP SHIPS (BELGIUM) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CP SHIPS (BELGIUM) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CP SHIPS (BELGIUM) NV, employees, financial statistics.