FLMAILING & HANDLING ASBL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLMAILING & HANDLING ASBL
Private companiesHealth Services • FLMAILING & HANDLING ASBL

Contactgegevens FLMAILING & HANDLING ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMAILING & HANDLING ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMAILING & HANDLING ASBL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Des Vétérinaires 63 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-41-01-20 32-25-41-01-20

Fax (fax): 32-25-41-01-21 32-25-41-01-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMAILING & HANDLING ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMAILING & HANDLING ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMAILING & HANDLING ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMAILING & HANDLING ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMAILING & HANDLING ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMAILING & HANDLING ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMAILING & HANDLING ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMAILING & HANDLING ASBL
Products information FLMAILING & HANDLING ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03131896972
Ondernemingsnummer: 7951324462
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 585,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLMAILING & HANDLING ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Direct marketing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMAILING & HANDLING ASBL
(Get full report from official database of BE for FLMAILING & HANDLING ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMAILING & HANDLING ASBL
Addition kinds of activities for FLMAILING & HANDLING ASBL

504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
839900. Sociale diensten, nec | Social services, nec
02519902. Capons, het opwekken van | Capons, raising of
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
87340301. Test van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste testing

Werken bij FLMAILING & HANDLING ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMAILING & HANDLING ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMAILING & HANDLING ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMAILING & HANDLING ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Elektricien (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van FLMAILING & HANDLING ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLMAILING & HANDLING ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMAILING & HANDLING ASBL. Laat een reactie achter voor FLMAILING & HANDLING ASBL. FLMAILING & HANDLING ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMAILING & HANDLING ASBL. Leave a respond for FLMAILING & HANDLING ASBL. FLMAILING & HANDLING ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMAILING & HANDLING ASBL op de google maps. Adres en contacten FLMAILING & HANDLING ASBL
Location of FLMAILING & HANDLING ASBL on the google maps. Address and contacts of FLMAILING & HANDLING ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMAILING & HANDLING ASBL FLMAILING & HANDLING ASBL: FLBIP PC ASSEMBLING CORP. SA | ALL WAYS | ELECTRO-BONCELLES | INSTITUT MYLEBELLE | PAUL LIEVESOENS

Other related companies as FLMAILING & HANDLING ASBL: FLBIP PC ASSEMBLING CORP. SA | ALL WAYS | ELECTRO-BONCELLES | INSTITUT MYLEBELLE | PAUL LIEVESOENS

FLMAILING & HANDLING ASBL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMAILING & HANDLING ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131896972. Het bedrijf FLMAILING & HANDLING ASBL bevindt zich op het adres: Rue Des Vétérinaires 63 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 585,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Direct marketing. Producten gemaakt in FLMAILING & HANDLING ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMAILING & HANDLING ASBL is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMAILING & HANDLING ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMAILING & HANDLING ASBL, openstaande posities, locatie van FLMAILING & HANDLING ASBL op de kaart.

FLMAILING & HANDLING ASBL is a company, that was registered 1993 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLMAILING & HANDLING ASBL, company assigned to the tax number BE03131896972. The company FLMAILING & HANDLING ASBL is located at the address: Rue Des Vétérinaires 63 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 585,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Direct marketing. Products created in FLMAILING & HANDLING ASBL were not found.
The main activity of FLMAILING & HANDLING ASBL is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMAILING & HANDLING ASBL is not available. You also can look at reviews of FLMAILING & HANDLING ASBL, open positions, location of FLMAILING & HANDLING ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMAILING & HANDLING ASBL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMAILING & HANDLING ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMAILING & HANDLING ASBL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMAILING & HANDLING ASBL, employees, financial statistics.