FLEURO RSCG BRUSSELS SA

Contactgegevens FLEURO RSCG BRUSSELS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURO RSCG BRUSSELS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURO RSCG BRUSSELS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Doyenne 58 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-48-38-00 32-23-48-38-00

Fax (fax): 32-23-47-59-11 32-23-47-59-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURO RSCG BRUSSELS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURO RSCG BRUSSELS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURO RSCG BRUSSELS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURO RSCG BRUSSELS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURO RSCG BRUSSELS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURO RSCG BRUSSELS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURO RSCG BRUSSELS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURO RSCG BRUSSELS SA
Products information FLEURO RSCG BRUSSELS SA

BTW identificatienummer (tax): BE04871582031
Ondernemingsnummer: 2112640380
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLEURO RSCG BRUSSELS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising publishing - design and production

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURO RSCG BRUSSELS SA
(Get full report from official database of BE for FLEURO RSCG BRUSSELS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURO RSCG BRUSSELS SA
Addition kinds of activities for FLEURO RSCG BRUSSELS SA

345100. Schroefmachine producten | Screw machine products
20640106. Gegrilde data | Sugared dates
20649908. Granola en Muesli, bars en clusters | Granola and muesli, bars and clusters
50230100. Keukengerei | Kitchenware
59990902. Convalescent materiaal en benodigdheden | Convalescent equipment and supplies
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij FLEURO RSCG BRUSSELS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURO RSCG BRUSSELS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURO RSCG BRUSSELS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURO RSCG BRUSSELS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van FLEURO RSCG BRUSSELS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLEURO RSCG BRUSSELS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURO RSCG BRUSSELS SA. Laat een reactie achter voor FLEURO RSCG BRUSSELS SA. FLEURO RSCG BRUSSELS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURO RSCG BRUSSELS SA. Leave a respond for FLEURO RSCG BRUSSELS SA. FLEURO RSCG BRUSSELS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURO RSCG BRUSSELS SA op de google maps. Adres en contacten FLEURO RSCG BRUSSELS SA
Location of FLEURO RSCG BRUSSELS SA on the google maps. Address and contacts of FLEURO RSCG BRUSSELS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURO RSCG BRUSSELS SA FLEURO RSCG BRUSSELS SA: POLLI-EGOUTS FRERES | Saluc-Precibal Division SA | ANDRE BISSCHOP | JOHAN CALLAERT | GARAGEBEDRIJF NOSEDA

Other related companies as FLEURO RSCG BRUSSELS SA: POLLI-EGOUTS FRERES | Saluc-Precibal Division SA | ANDRE BISSCHOP | JOHAN CALLAERT | GARAGEBEDRIJF NOSEDA

FLEURO RSCG BRUSSELS SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURO RSCG BRUSSELS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04871582031. Het bedrijf FLEURO RSCG BRUSSELS SA bevindt zich op het adres: R. Du Doyenne 58 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising publishing - design and production. Producten gemaakt in FLEURO RSCG BRUSSELS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURO RSCG BRUSSELS SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURO RSCG BRUSSELS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURO RSCG BRUSSELS SA, openstaande posities, locatie van FLEURO RSCG BRUSSELS SA op de kaart.

FLEURO RSCG BRUSSELS SA is a company, that was registered 2009 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLEURO RSCG BRUSSELS SA, company assigned to the tax number BE04871582031. The company FLEURO RSCG BRUSSELS SA is located at the address: R. Du Doyenne 58 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising publishing - design and production. Products created in FLEURO RSCG BRUSSELS SA were not found.
The main activity of FLEURO RSCG BRUSSELS SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURO RSCG BRUSSELS SA is not available. You also can look at reviews of FLEURO RSCG BRUSSELS SA, open positions, location of FLEURO RSCG BRUSSELS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURO RSCG BRUSSELS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURO RSCG BRUSSELS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURO RSCG BRUSSELS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURO RSCG BRUSSELS SA, employees, financial statistics.