Bernard P & Fils

Contactgegevens Bernard P & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bernard P & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bernard P & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Hussompont 8; 1370; Jodoigne, België

Telefoon (phone): 010 81 04 29 (+32-010 81 04 29) 010 81 04 29 (+32-010 81 04 29)

Fax (fax): +32 (61) 970-66-12 +32 (61) 970-66-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bernard P & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bernard P & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bernard P & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bernard P & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bernard P & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bernard P & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bernard P & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bernard P & Fils
Products information Bernard P & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE09618499755
Ondernemingsnummer: 9121643066
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Marble, granite & natural stone

Product categorie (product category): Sculptors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bernard P & Fils
(Get full report from official database of BE for Bernard P & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bernard P & Fils
Addition kinds of activities for Bernard P & Fils

029199. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
32990405. Afbeeldingen, klein: gips, klei of papier mache | Images, small: gypsum, clay, or papier mache
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school

Werken bij Bernard P & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bernard P & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bernard P & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bernard P & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Bernard P & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Bernard P & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bernard P & Fils. Laat een reactie achter voor Bernard P & Fils. Bernard P & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bernard P & Fils. Leave a respond for Bernard P & Fils. Bernard P & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bernard P & Fils op de google maps. Adres en contacten Bernard P & Fils
Location of Bernard P & Fils on the google maps. Address and contacts of Bernard P & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Bernard P & Fils Bernard P & Fils: Tant Electro-Koeltechniek | Ceulemans Monique | Bill SA | VANJA BURO | ROND PUNT CARS

Other related companies as Bernard P & Fils: Tant Electro-Koeltechniek | Ceulemans Monique | Bill SA | VANJA BURO | ROND PUNT CARS

Bernard P & Fils is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bernard P & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618499755. Het bedrijf Bernard P & Fils bevindt zich op het adres: Rue de Hussompont 8; 1370; Jodoigne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 381,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sculptors. Lijst met producten zijn Marble, granite & natural stone.
De hoofdactiviteit van Bernard P & Fils is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bernard P & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bernard P & Fils, openstaande posities, locatie van Bernard P & Fils op de kaart.

Bernard P & Fils is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bernard P & Fils, company assigned to the tax number BE09618499755. The company Bernard P & Fils is located at the address: Rue de Hussompont 8; 1370; Jodoigne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 381,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sculptors. List of products are Marble, granite & natural stone.
The main activity of Bernard P & Fils is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bernard P & Fils is not available. You also can look at reviews of Bernard P & Fils, open positions, location of Bernard P & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bernard P & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bernard P & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bernard P & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bernard P & Fils, employees, financial statistics.