FLCOLOR PROFIL NV

Contactgegevens FLCOLOR PROFIL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOLOR PROFIL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOLOR PROFIL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lammerdries 8 2440 Geel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-56-39-45 32-14-56-39-45

Fax (fax): 32-14-59-27-10 32-14-59-27-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOLOR PROFIL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOLOR PROFIL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOLOR PROFIL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOLOR PROFIL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOLOR PROFIL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOLOR PROFIL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOLOR PROFIL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOLOR PROFIL NV
Products information FLCOLOR PROFIL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05087463378
Ondernemingsnummer: 6338531494
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLCOLOR PROFIL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roofing materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOLOR PROFIL NV
(Get full report from official database of BE for FLCOLOR PROFIL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOLOR PROFIL NV
Addition kinds of activities for FLCOLOR PROFIL NV

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
14110102. Dolomiet, dimensie-steengroeven | Dolomite, dimension-quarrying
24310400. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
61530100. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing

Werken bij FLCOLOR PROFIL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOLOR PROFIL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOLOR PROFIL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOLOR PROFIL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van FLCOLOR PROFIL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCOLOR PROFIL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOLOR PROFIL NV. Laat een reactie achter voor FLCOLOR PROFIL NV. FLCOLOR PROFIL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOLOR PROFIL NV. Leave a respond for FLCOLOR PROFIL NV. FLCOLOR PROFIL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOLOR PROFIL NV op de google maps. Adres en contacten FLCOLOR PROFIL NV
Location of FLCOLOR PROFIL NV on the google maps. Address and contacts of FLCOLOR PROFIL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOLOR PROFIL NV FLCOLOR PROFIL NV: Windels Bakkerijmachines | D R C | Babut du Mares J | JEAN-LOUIS BERRA | OST?OPATHE KRUPP A.

Other related companies as FLCOLOR PROFIL NV: Windels Bakkerijmachines | D R C | Babut du Mares J | JEAN-LOUIS BERRA | OST?OPATHE KRUPP A.

FLCOLOR PROFIL NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOLOR PROFIL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05087463378. Het bedrijf FLCOLOR PROFIL NV bevindt zich op het adres: Lammerdries 8 2440 Geel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Roofing materials. Producten gemaakt in FLCOLOR PROFIL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOLOR PROFIL NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOLOR PROFIL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOLOR PROFIL NV, openstaande posities, locatie van FLCOLOR PROFIL NV op de kaart.

FLCOLOR PROFIL NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCOLOR PROFIL NV, company assigned to the tax number BE05087463378. The company FLCOLOR PROFIL NV is located at the address: Lammerdries 8 2440 Geel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Roofing materials. Products created in FLCOLOR PROFIL NV were not found.
The main activity of FLCOLOR PROFIL NV is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOLOR PROFIL NV is not available. You also can look at reviews of FLCOLOR PROFIL NV, open positions, location of FLCOLOR PROFIL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOLOR PROFIL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOLOR PROFIL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOLOR PROFIL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOLOR PROFIL NV, employees, financial statistics.