FLFRANKENGLAS BELGIE NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLFRANKENGLAS BELGIE NV
Private companiesMotion Pictures • FLFRANKENGLAS BELGIE NV

Contactgegevens FLFRANKENGLAS BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFRANKENGLAS BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFRANKENGLAS BELGIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Middenweg 11 3930 Hamont-Achel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-81-08-20 32-11-81-08-20

Fax (fax): 32-11-81-08-75 32-11-81-08-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFRANKENGLAS BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFRANKENGLAS BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFRANKENGLAS BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFRANKENGLAS BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFRANKENGLAS BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFRANKENGLAS BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFRANKENGLAS BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFRANKENGLAS BELGIE NV
Products information FLFRANKENGLAS BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04998474121
Ondernemingsnummer: 7756866455
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 130,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLFRANKENGLAS BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plate glass and mirrors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFRANKENGLAS BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for FLFRANKENGLAS BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFRANKENGLAS BELGIE NV
Addition kinds of activities for FLFRANKENGLAS BELGIE NV

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
278201. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
28610100. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory

Werken bij FLFRANKENGLAS BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFRANKENGLAS BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFRANKENGLAS BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFRANKENGLAS BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van FLFRANKENGLAS BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFRANKENGLAS BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFRANKENGLAS BELGIE NV. Laat een reactie achter voor FLFRANKENGLAS BELGIE NV. FLFRANKENGLAS BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFRANKENGLAS BELGIE NV. Leave a respond for FLFRANKENGLAS BELGIE NV. FLFRANKENGLAS BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFRANKENGLAS BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten FLFRANKENGLAS BELGIE NV
Location of FLFRANKENGLAS BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of FLFRANKENGLAS BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFRANKENGLAS BELGIE NV FLFRANKENGLAS BELGIE NV: A.E.P./VACANCES VIVANTES | LUC BOGAERTS | Biebau G | JOZEF LENAERTS | BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY

Other related companies as FLFRANKENGLAS BELGIE NV: A.E.P./VACANCES VIVANTES | LUC BOGAERTS | Biebau G | JOZEF LENAERTS | BRAB.WALL.NIVELLES VOLLEY

FLFRANKENGLAS BELGIE NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFRANKENGLAS BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04998474121. Het bedrijf FLFRANKENGLAS BELGIE NV bevindt zich op het adres: Middenweg 11 3930 Hamont-Achel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 130,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plate glass and mirrors. Producten gemaakt in FLFRANKENGLAS BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFRANKENGLAS BELGIE NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFRANKENGLAS BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFRANKENGLAS BELGIE NV, openstaande posities, locatie van FLFRANKENGLAS BELGIE NV op de kaart.

FLFRANKENGLAS BELGIE NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFRANKENGLAS BELGIE NV, company assigned to the tax number BE04998474121. The company FLFRANKENGLAS BELGIE NV is located at the address: Middenweg 11 3930 Hamont-Achel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 130,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plate glass and mirrors. Products created in FLFRANKENGLAS BELGIE NV were not found.
The main activity of FLFRANKENGLAS BELGIE NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFRANKENGLAS BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of FLFRANKENGLAS BELGIE NV, open positions, location of FLFRANKENGLAS BELGIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFRANKENGLAS BELGIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFRANKENGLAS BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFRANKENGLAS BELGIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFRANKENGLAS BELGIE NV, employees, financial statistics.