MASUIR JACQUES Ets

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MASUIR JACQUES Ets
Private companiesHealth Services • MASUIR JACQUES Ets

Contactgegevens MASUIR JACQUES Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MASUIR JACQUES Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

MASUIR JACQUES Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ways 28; 4632; Soumagne (Cerexhe-Heuseux), België

Telefoon (phone): 04 387 45 86; 04 387 61 72; 0477 81 42 25 (+32-04 387 45 86; 04 387 61 72; 0477 81 42 25) 04 387 45 86; 04 387 61 72; 0477 81 42 25 (+32-04 387 45 86; 04 387 61 72; 0477 81 42 25)

Fax (fax): +32 (71) 600-90-86 +32 (71) 600-90-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MASUIR JACQUES Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MASUIR JACQUES Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MASUIR JACQUES Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MASUIR JACQUES Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MASUIR JACQUES Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MASUIR JACQUES Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MASUIR JACQUES Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MASUIR JACQUES Ets
Products information MASUIR JACQUES Ets

BTW identificatienummer (tax): BE04013000488
Ondernemingsnummer: 4130279541
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in MASUIR JACQUES Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MASUIR JACQUES Ets
(Get full report from official database of BE for MASUIR JACQUES Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor MASUIR JACQUES Ets
Addition kinds of activities for MASUIR JACQUES Ets

3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
26790900. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
33560300. Magnesium | Magnesium
49539905. Recycling, afvalstoffen | Recycling, waste materials
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order

Werken bij MASUIR JACQUES Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MASUIR JACQUES Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MASUIR JACQUES Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MASUIR JACQUES Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van MASUIR JACQUES Ets in sociale netwerken
Look for responds of MASUIR JACQUES Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor MASUIR JACQUES Ets. Laat een reactie achter voor MASUIR JACQUES Ets. MASUIR JACQUES Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MASUIR JACQUES Ets. Leave a respond for MASUIR JACQUES Ets. MASUIR JACQUES Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MASUIR JACQUES Ets op de google maps. Adres en contacten MASUIR JACQUES Ets
Location of MASUIR JACQUES Ets on the google maps. Address and contacts of MASUIR JACQUES Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come MASUIR JACQUES Ets MASUIR JACQUES Ets: De Maere L | BOUCHERIE GEORGES | Bruyndonckx C | Floin H | LA POSTE

Other related companies as MASUIR JACQUES Ets: De Maere L | BOUCHERIE GEORGES | Bruyndonckx C | Floin H | LA POSTE

MASUIR JACQUES Ets is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MASUIR JACQUES Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013000488. Het bedrijf MASUIR JACQUES Ets bevindt zich op het adres: Rue Ways 28; 4632; Soumagne (Cerexhe-Heuseux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Scrap metals. Producten gemaakt in MASUIR JACQUES Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MASUIR JACQUES Ets is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MASUIR JACQUES Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MASUIR JACQUES Ets, openstaande posities, locatie van MASUIR JACQUES Ets op de kaart.

MASUIR JACQUES Ets is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MASUIR JACQUES Ets, company assigned to the tax number BE04013000488. The company MASUIR JACQUES Ets is located at the address: Rue Ways 28; 4632; Soumagne (Cerexhe-Heuseux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Scrap metals. Products created in MASUIR JACQUES Ets were not found.
The main activity of MASUIR JACQUES Ets is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MASUIR JACQUES Ets is not available. You also can look at reviews of MASUIR JACQUES Ets, open positions, location of MASUIR JACQUES Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MASUIR JACQUES Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MASUIR JACQUES Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MASUIR JACQUES Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MASUIR JACQUES Ets, employees, financial statistics.