FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL

Contactgegevens FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Av. Baudouin De Constantinople 5 7000 Mons - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-38-55-11 32-65-38-55-11

Fax (fax): +32 (9) 600-23-97 +32 (9) 600-23-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL
Products information FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05046813964
Ondernemingsnummer: 4764190673
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals and clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL
(Get full report from official database of BE for FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL
Addition kinds of activities for FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL

321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
35440106. Dies, staalregel | Dies, steel rule
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
51310116. Zijde goederen, geweven | Silk piece goods, woven

Werken bij FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

Zoek naar antwoorden van FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL. Laat een reactie achter voor FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL. FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL. Leave a respond for FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL. FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL op de google maps. Adres en contacten FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL
Location of FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL on the google maps. Address and contacts of FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL: Goormans Construct BVBA | TRANSPORT DESENDER | ALDI | ONE TOU TOU | Deumer D

Other related companies as FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL: Goormans Construct BVBA | TRANSPORT DESENDER | ALDI | ONE TOU TOU | Deumer D

FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05046813964. Het bedrijf FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL bevindt zich op het adres: Av. Baudouin De Constantinople 5 7000 Mons - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospitals and clinics. Producten gemaakt in FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, openstaande posities, locatie van FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL op de kaart.

FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL is a company, that was registered 1998 in Mons region, Belgium. Full name of company is FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, company assigned to the tax number BE05046813964. The company FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL is located at the address: Av. Baudouin De Constantinople 5 7000 Mons - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospitals and clinics. Products created in FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL were not found.
The main activity of FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL is not available. You also can look at reviews of FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, open positions, location of FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCENTRE HOSPITALIER REGIONAL ASBL, employees, financial statistics.