George & Cie SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • George & Cie SA
Private companiesMetal Mining • George & Cie SA

Contactgegevens George & Cie SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data George & Cie SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

George & Cie SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Ile Monsin 91; 4020; Liège 1 (Wandre), België

Telefoon (phone): 04 264 09 37 (+32-04 264 09 37) 04 264 09 37 (+32-04 264 09 37)

Fax (fax): +32 (19) 171-31-32 +32 (19) 171-31-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) George & Cie SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "George & Cie SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "George & Cie SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van George & Cie SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen George & Cie SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of George & Cie SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees George & Cie SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti George & Cie SA
Products information George & Cie SA

BTW identificatienummer (tax): BE05823272705
Ondernemingsnummer: 3944335937
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in George & Cie SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor George & Cie SA
(Get full report from official database of BE for George & Cie SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor George & Cie SA
Addition kinds of activities for George & Cie SA

358900. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
461399. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
32110304. Structurele glas | Structural glass
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government
51491101. Meel | Flour
57350203. archief | Records
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home

Werken bij George & Cie SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in George & Cie SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor George & Cie SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for George & Cie SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

Zoek naar antwoorden van George & Cie SA in sociale netwerken
Look for responds of George & Cie SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor George & Cie SA. Laat een reactie achter voor George & Cie SA. George & Cie SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for George & Cie SA. Leave a respond for George & Cie SA. George & Cie SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie George & Cie SA op de google maps. Adres en contacten George & Cie SA
Location of George & Cie SA on the google maps. Address and contacts of George & Cie SA

Andere gerelateerde bedrijven als come George & Cie SA George & Cie SA: Grafom BVBA | MAISON T?L?-MAX | Bouwkomfort BVBA | Van Der Jeught Stefan | HILDE BREUGELMANS

Other related companies as George & Cie SA: Grafom BVBA | MAISON T?L?-MAX | Bouwkomfort BVBA | Van Der Jeught Stefan | HILDE BREUGELMANS

George & Cie SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is George & Cie SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05823272705. Het bedrijf George & Cie SA bevindt zich op het adres: Rue de l'Ile Monsin 91; 4020; Liège 1 (Wandre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 208,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Scrap metals. Producten gemaakt in George & Cie SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van George & Cie SA is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van George & Cie SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van George & Cie SA, openstaande posities, locatie van George & Cie SA op de kaart.

George & Cie SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is George & Cie SA, company assigned to the tax number BE05823272705. The company George & Cie SA is located at the address: Rue de l'Ile Monsin 91; 4020; Liège 1 (Wandre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 208,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Scrap metals. Products created in George & Cie SA were not found.
The main activity of George & Cie SA is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of George & Cie SA is not available. You also can look at reviews of George & Cie SA, open positions, location of George & Cie SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over George & Cie SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf George & Cie SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about George & Cie SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company George & Cie SA, employees, financial statistics.