Desmet J

Contactgegevens Desmet J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desmet J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desmet J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moeskroensestraat 21; 8510; Kortrijk (Rollegem), België

Telefoon (phone): 056 22 66 29 (+32-056 22 66 29) 056 22 66 29 (+32-056 22 66 29)

Fax (fax): +32 (82) 689-43-20 +32 (82) 689-43-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desmet J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desmet J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desmet J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desmet J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desmet J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desmet J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desmet J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desmet J
Products information Desmet J

BTW identificatienummer (tax): BE08280639648
Ondernemingsnummer: 1333709716
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Desmet J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desmet J
(Get full report from official database of BE for Desmet J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desmet J
Addition kinds of activities for Desmet J

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
124100. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
23950303. Hemstitching: voor de handel | Hemstitching: for the trade
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
56119905. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
59410402. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds

Werken bij Desmet J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desmet J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desmet J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desmet J. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Desmet J in sociale netwerken
Look for responds of Desmet J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desmet J. Laat een reactie achter voor Desmet J. Desmet J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desmet J. Leave a respond for Desmet J. Desmet J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desmet J op de google maps. Adres en contacten Desmet J
Location of Desmet J on the google maps. Address and contacts of Desmet J

Andere gerelateerde bedrijven als come Desmet J Desmet J: RANDSTAD | Mignot Informatique Graphique | COIFFURE LUC | Capart S | Hordynski Monia

Other related companies as Desmet J: RANDSTAD | Mignot Informatique Graphique | COIFFURE LUC | Capart S | Hordynski Monia

Desmet J is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desmet J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08280639648. Het bedrijf Desmet J bevindt zich op het adres: Moeskroensestraat 21; 8510; Kortrijk (Rollegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 803,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Scrap metals. Producten gemaakt in Desmet J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desmet J is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desmet J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desmet J, openstaande posities, locatie van Desmet J op de kaart.

Desmet J is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desmet J, company assigned to the tax number BE08280639648. The company Desmet J is located at the address: Moeskroensestraat 21; 8510; Kortrijk (Rollegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 803,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Scrap metals. Products created in Desmet J were not found.
The main activity of Desmet J is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Desmet J is not available. You also can look at reviews of Desmet J, open positions, location of Desmet J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desmet J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desmet J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desmet J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desmet J, employees, financial statistics.