COIFFURE LUC

Contactgegevens COIFFURE LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREKELPUT 8; 9700; OUDENAARDE (GROOT), België

Telefoon (phone): 55312588 (+32-55312588) 55312588 (+32-55312588)

Fax (fax): +32 (16) 496-48-18 +32 (16) 496-48-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE LUC
Products information COIFFURE LUC

BTW identificatienummer (tax): BE02815490722
Ondernemingsnummer: 2994293212
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in COIFFURE LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE LUC
(Get full report from official database of BE for COIFFURE LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE LUC
Addition kinds of activities for COIFFURE LUC

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
027904. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
509403. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
941199. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
79930302. Video game arcade | Video game arcade

Werken bij COIFFURE LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE LUC in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE LUC. Laat een reactie achter voor COIFFURE LUC. COIFFURE LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE LUC. Leave a respond for COIFFURE LUC. COIFFURE LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE LUC op de google maps. Adres en contacten COIFFURE LUC
Location of COIFFURE LUC on the google maps. Address and contacts of COIFFURE LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE LUC COIFFURE LUC: YVES ROCHER | DIALOGUE HOORAPPARATEN | VLOERWERKEN WOUTERS DANNY | BELENGER | Spacebel Informatique S.A.

Other related companies as COIFFURE LUC: YVES ROCHER | DIALOGUE HOORAPPARATEN | VLOERWERKEN WOUTERS DANNY | BELENGER | Spacebel Informatique S.A.

COIFFURE LUC is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815490722. Het bedrijf COIFFURE LUC bevindt zich op het adres: KREKELPUT 8; 9700; OUDENAARDE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE LUC is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE LUC, openstaande posities, locatie van COIFFURE LUC op de kaart.

COIFFURE LUC is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE LUC, company assigned to the tax number BE02815490722. The company COIFFURE LUC is located at the address: KREKELPUT 8; 9700; OUDENAARDE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE LUC were not found.
The main activity of COIFFURE LUC is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE LUC is not available. You also can look at reviews of COIFFURE LUC, open positions, location of COIFFURE LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE LUC, employees, financial statistics.