A. MONTREUIL Ets

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A. MONTREUIL Ets
Private companiesHealth Services • A. MONTREUIL Ets

Contactgegevens A. MONTREUIL Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. MONTREUIL Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. MONTREUIL Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Château d'Eau 123; 6042; Charleroi (Lodelinsart), België

Telefoon (phone): 071 32 11 01 (+32-071 32 11 01) 071 32 11 01 (+32-071 32 11 01)

Fax (fax): 071 32 11 01; 071 30 44 96 (+32-071 32 11 01; 071 30 44 96) 071 32 11 01; 071 30 44 96 (+32-071 32 11 01; 071 30 44 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. MONTREUIL Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. MONTREUIL Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. MONTREUIL Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. MONTREUIL Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. MONTREUIL Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. MONTREUIL Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. MONTREUIL Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. MONTREUIL Ets
Products information A. MONTREUIL Ets

BTW identificatienummer (tax): BE06881805419
Ondernemingsnummer: 9184265136
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in A. MONTREUIL Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. MONTREUIL Ets
(Get full report from official database of BE for A. MONTREUIL Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. MONTREUIL Ets
Addition kinds of activities for A. MONTREUIL Ets

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
804905. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
22110204. Handschoen stoffen, katoen | Glove fabrics, cotton
24110102. Kopbouten, hout: gekapt | Heading bolts, wood: hewn
35599936. Watch rate recorders | Watch rate recorders
79991404. Vissersboten, feest: operatie | Fishing boats, party: operation

Werken bij A. MONTREUIL Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. MONTREUIL Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. MONTREUIL Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. MONTREUIL Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van A. MONTREUIL Ets in sociale netwerken
Look for responds of A. MONTREUIL Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. MONTREUIL Ets. Laat een reactie achter voor A. MONTREUIL Ets. A. MONTREUIL Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. MONTREUIL Ets. Leave a respond for A. MONTREUIL Ets. A. MONTREUIL Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. MONTREUIL Ets op de google maps. Adres en contacten A. MONTREUIL Ets
Location of A. MONTREUIL Ets on the google maps. Address and contacts of A. MONTREUIL Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come A. MONTREUIL Ets A. MONTREUIL Ets: BEGRAFENISSEN DE RAS | COIFFURE CLAIRE METTLEN | MONTEMAR TRAVEL | ST.LIEVEN-CAMPUS RABOT | CRAFT LAND

Other related companies as A. MONTREUIL Ets: BEGRAFENISSEN DE RAS | COIFFURE CLAIRE METTLEN | MONTEMAR TRAVEL | ST.LIEVEN-CAMPUS RABOT | CRAFT LAND

A. MONTREUIL Ets is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. MONTREUIL Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06881805419. Het bedrijf A. MONTREUIL Ets bevindt zich op het adres: Rue du Château d'Eau 123; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Scrap metals. Producten gemaakt in A. MONTREUIL Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. MONTREUIL Ets is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. MONTREUIL Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. MONTREUIL Ets, openstaande posities, locatie van A. MONTREUIL Ets op de kaart.

A. MONTREUIL Ets is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. MONTREUIL Ets, company assigned to the tax number BE06881805419. The company A. MONTREUIL Ets is located at the address: Rue du Château d'Eau 123; 6042; Charleroi (Lodelinsart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Scrap metals. Products created in A. MONTREUIL Ets were not found.
The main activity of A. MONTREUIL Ets is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. MONTREUIL Ets is not available. You also can look at reviews of A. MONTREUIL Ets, open positions, location of A. MONTREUIL Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. MONTREUIL Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. MONTREUIL Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. MONTREUIL Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. MONTREUIL Ets, employees, financial statistics.