TYTGAT

Contactgegevens TYTGAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TYTGAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TYTGAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRAAMDONK 4; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93716435 (+32-93716435) 93716435 (+32-93716435)

Fax (fax): +32 (57) 607-10-81 +32 (57) 607-10-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TYTGAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TYTGAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TYTGAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TYTGAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TYTGAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TYTGAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TYTGAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TYTGAT
Products information TYTGAT

BTW identificatienummer (tax): BE05679626464
Ondernemingsnummer: 5678253173
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in TYTGAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TYTGAT
(Get full report from official database of BE for TYTGAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TYTGAT
Addition kinds of activities for TYTGAT

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
809300. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services

Werken bij TYTGAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TYTGAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TYTGAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TYTGAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann, een grote logistieke speler in fashion en lifestyle, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van TYTGAT in sociale netwerken
Look for responds of TYTGAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TYTGAT. Laat een reactie achter voor TYTGAT. TYTGAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TYTGAT. Leave a respond for TYTGAT. TYTGAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TYTGAT op de google maps. Adres en contacten TYTGAT
Location of TYTGAT on the google maps. Address and contacts of TYTGAT

Andere gerelateerde bedrijven als come TYTGAT TYTGAT: LE KSAR | SABCOBEL | JOKE | V. PAUWELS | PIZZA MAISON

Other related companies as TYTGAT: LE KSAR | SABCOBEL | JOKE | V. PAUWELS | PIZZA MAISON

TYTGAT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TYTGAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679626464. Het bedrijf TYTGAT bevindt zich op het adres: BRAAMDONK 4; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw. Producten gemaakt in TYTGAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TYTGAT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TYTGAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TYTGAT, openstaande posities, locatie van TYTGAT op de kaart.

TYTGAT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TYTGAT, company assigned to the tax number BE05679626464. The company TYTGAT is located at the address: BRAAMDONK 4; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Woningbouw. Products created in TYTGAT were not found.
The main activity of TYTGAT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TYTGAT is not available. You also can look at reviews of TYTGAT, open positions, location of TYTGAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TYTGAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TYTGAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TYTGAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TYTGAT, employees, financial statistics.