FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW
Private companiesSocial Services • FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW

Contactgegevens FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Moorselbaan 164 9300 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-72-43-78 32-53-72-43-78

Fax (fax): 32-53-72-45-86 32-53-72-45-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW
Products information FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04643341064
Ondernemingsnummer: 9083740234
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospital and medical services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW
(Get full report from official database of BE for FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW
Addition kinds of activities for FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW

32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
73891801. Ontwerp, commercieel en industrieel | Design, commercial and industrial

Werken bij FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW. Laat een reactie achter voor FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW. FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW. Leave a respond for FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW. FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW op de google maps. Adres en contacten FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW
Location of FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW on the google maps. Address and contacts of FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW: LEYMAN J. & ZN | COIFFURE BRIGITTE | Martibel SA | VAN EESBEECK BUREAU | Bollaerts T

Other related companies as FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW: LEYMAN J. & ZN | COIFFURE BRIGITTE | Martibel SA | VAN EESBEECK BUREAU | Bollaerts T

FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04643341064. Het bedrijf FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW bevindt zich op het adres: Moorselbaan 164 9300 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hospital and medical services. Producten gemaakt in FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, openstaande posities, locatie van FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW op de kaart.

FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW is a company, that was registered 2003 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, company assigned to the tax number BE04643341064. The company FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW is located at the address: Moorselbaan 164 9300 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hospital and medical services. Products created in FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW were not found.
The main activity of FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW is not available. You also can look at reviews of FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, open positions, location of FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLONZE LIEVE VROUW ZIEKENHUIS VZW, employees, financial statistics.