FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW
Private companiesJustice, Public Order and Safety • FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW

Contactgegevens FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Wilgenstr. 2 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-23-70-22 32-51-23-70-22

Fax (fax): 32-51-23-70-60 32-51-23-70-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW
Products information FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04740020751
Ondernemingsnummer: 3098388671
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals and clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW
(Get full report from official database of BE for FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW
Addition kinds of activities for FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW

342903. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
20920101. Chowders, vis en zeevruchten: bevroren | Chowders, fish and seafood: frozen
30890600. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
36520000. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
50130115. Pompen, olie en gas | Pumps, oil and gas
80119902. Beroeps- en industrie specialist, arts / chirurg | Occupational and industrial specialist, physician/surgeon

Werken bij FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

Zoek naar antwoorden van FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW. Laat een reactie achter voor FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW. FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW. Leave a respond for FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW. FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW op de google maps. Adres en contacten FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW
Location of FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW on the google maps. Address and contacts of FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW: COLRUYT | EDW CAD STUDIO | QUAI DE L?OURTHE BARVAUX | CR?CHE SUPERCLUB DES AS | Ratintot

Other related companies as FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW: COLRUYT | EDW CAD STUDIO | QUAI DE L?OURTHE BARVAUX | CR?CHE SUPERCLUB DES AS | Ratintot

FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04740020751. Het bedrijf FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW bevindt zich op het adres: Wilgenstr. 2 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 822,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospitals and clinics. Producten gemaakt in FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, openstaande posities, locatie van FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW op de kaart.

FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW is a company, that was registered 2017 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, company assigned to the tax number BE04740020751. The company FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW is located at the address: Wilgenstr. 2 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 822,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospitals and clinics. Products created in FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW were not found.
The main activity of FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW is not available. You also can look at reviews of FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, open positions, location of FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLH-HARTZIEKENHUIS ROESELARE VZW, employees, financial statistics.