SOKENI

Contactgegevens SOKENI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOKENI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOKENI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIALAAN 39; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14230988 (+32-14230988) 14230988 (+32-14230988)

Fax (fax): +32 (83) 745-41-15 +32 (83) 745-41-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOKENI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOKENI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOKENI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOKENI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOKENI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOKENI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOKENI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOKENI
Products information SOKENI

BTW identificatienummer (tax): BE03738067626
Ondernemingsnummer: 5401123046
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SOKENI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOKENI
(Get full report from official database of BE for SOKENI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOKENI
Addition kinds of activities for SOKENI

354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
20240105. parfait | Parfait
23710000. Bontgoederen | Fur goods
31619907. Schooltas | Satchels
32720802. Monumenten, beton | Monuments, concrete
50830101. Veeteelt | Livestock equipment
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable
51379903. Rack merchandise jobbers | Rack merchandise jobbers
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government

Werken bij SOKENI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOKENI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOKENI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOKENI. Looking for open vacancies in other companies

  • Packer twee ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van SOKENI in sociale netwerken
Look for responds of SOKENI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOKENI. Laat een reactie achter voor SOKENI. SOKENI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOKENI. Leave a respond for SOKENI. SOKENI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOKENI op de google maps. Adres en contacten SOKENI
Location of SOKENI on the google maps. Address and contacts of SOKENI

Andere gerelateerde bedrijven als come SOKENI SOKENI: VERLEYE BVBA | Marcel Piessens en Zonen B.V.B.A. | H?TEL PARACHUTE | GARAGE JOLY | BENNY MORREN

Other related companies as SOKENI: VERLEYE BVBA | Marcel Piessens en Zonen B.V.B.A. | H?TEL PARACHUTE | GARAGE JOLY | BENNY MORREN

SOKENI is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOKENI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03738067626. Het bedrijf SOKENI bevindt zich op het adres: ACACIALAAN 39; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in SOKENI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOKENI is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOKENI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOKENI, openstaande posities, locatie van SOKENI op de kaart.

SOKENI is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOKENI, company assigned to the tax number BE03738067626. The company SOKENI is located at the address: ACACIALAAN 39; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in SOKENI were not found.
The main activity of SOKENI is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOKENI is not available. You also can look at reviews of SOKENI, open positions, location of SOKENI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOKENI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOKENI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOKENI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOKENI, employees, financial statistics.