PETER VAN DER LINDEN

Contactgegevens PETER VAN DER LINDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER VAN DER LINDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER VAN DER LINDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIDOORNLAAN 19; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 35681241 (+32-35681241) 35681241 (+32-35681241)

Fax (fax): +32 (4) 371-47-89 +32 (4) 371-47-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER VAN DER LINDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER VAN DER LINDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER VAN DER LINDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER VAN DER LINDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER VAN DER LINDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER VAN DER LINDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER VAN DER LINDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER VAN DER LINDEN
Products information PETER VAN DER LINDEN

BTW identificatienummer (tax): BE08719543457
Ondernemingsnummer: 8116119384
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in PETER VAN DER LINDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER VAN DER LINDEN
(Get full report from official database of BE for PETER VAN DER LINDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER VAN DER LINDEN
Addition kinds of activities for PETER VAN DER LINDEN

356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
639901. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
13890101. Bouw van olie- en gasfundamenten op locatie | Building oil and gas well foundations on site
17310400. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
36410201. Elektrotherapeutische lampeenheden | Electrotherapeutic lamp units
47319903. Freight rate information service | Freight rate information service

Werken bij PETER VAN DER LINDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER VAN DER LINDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER VAN DER LINDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER VAN DER LINDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Orderpicker | 2 ploegen | Eindhout (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf met vestigingen in Geel en Eindhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers en magazijniers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van PETER VAN DER LINDEN in sociale netwerken
Look for responds of PETER VAN DER LINDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER VAN DER LINDEN. Laat een reactie achter voor PETER VAN DER LINDEN. PETER VAN DER LINDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER VAN DER LINDEN. Leave a respond for PETER VAN DER LINDEN. PETER VAN DER LINDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER VAN DER LINDEN op de google maps. Adres en contacten PETER VAN DER LINDEN
Location of PETER VAN DER LINDEN on the google maps. Address and contacts of PETER VAN DER LINDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER VAN DER LINDEN PETER VAN DER LINDEN: J.C. CENTRE LA LOUVI?RE | FRITUUR TWEETIE | DE CLERCQ-V.RAEMDONCK | GOMBERT | FILIP VAN GINDERDEUREN

Other related companies as PETER VAN DER LINDEN: J.C. CENTRE LA LOUVI?RE | FRITUUR TWEETIE | DE CLERCQ-V.RAEMDONCK | GOMBERT | FILIP VAN GINDERDEUREN

PETER VAN DER LINDEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER VAN DER LINDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08719543457. Het bedrijf PETER VAN DER LINDEN bevindt zich op het adres: MEIDOORNLAAN 19; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in PETER VAN DER LINDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER VAN DER LINDEN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER VAN DER LINDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER VAN DER LINDEN, openstaande posities, locatie van PETER VAN DER LINDEN op de kaart.

PETER VAN DER LINDEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER VAN DER LINDEN, company assigned to the tax number BE08719543457. The company PETER VAN DER LINDEN is located at the address: MEIDOORNLAAN 19; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in PETER VAN DER LINDEN were not found.
The main activity of PETER VAN DER LINDEN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER VAN DER LINDEN is not available. You also can look at reviews of PETER VAN DER LINDEN, open positions, location of PETER VAN DER LINDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER VAN DER LINDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER VAN DER LINDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER VAN DER LINDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER VAN DER LINDEN, employees, financial statistics.